Publicerat
Kategori: Drama noveller

Det kommer aldrig att glömmas

Blodet rann i hans kalla, onda, förfärliga kropp. Som tur så skulle han förmodligen inte överleva den vassa kniven som han blev huggen med av. Jag hade verkligen tagit i all min kraft bara för att kunna få honom att falla rakt ner mot det svarta golvet.
Det kom bara massa glädje men samtidigt nervositet, efter alla dessa år riddar Francis hade låst in mig och Daniel i det tomma lilla rummet under våningen som var fylld av en skatt. Daniel bara skrek av rädsla och kunde inte tro sina ögon att den starkaste mannen på skeppet höll på att dimpa.
- "Du är inte klok!" vrålade Daniel högt medan man kunde se stora vågor utanför. Inte så konstigt att Daniel bara skrek, vi som hade blivit kidnappade ända sedan vi tog första steget i det stora skeppet. Exakt 5 år sedan var detta, hur hårt det än var, hur fria vi än var kommer det aldrig att glömmas...

Skriven av: Anton talab

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg