Publicerat
Kategori: Novell

DIAGNOSERNAS PLANTSKOLOR

Lund och Uppsala toppar statistiken över utfärdade diagnoser av sina medborgare,
där det normala är att alla ska ha
en diagnos,
i den existentiella kampen
om livsutrymmet,
där diagnosen begränsar
individens möjligheter i samhället.

VARNING utfärdas därmed av vådan att tro på psykologers, terapeuters och psykiatriker svammel, de är att likna med Dr Mengeles misantropiska behandling av människor, som för ett sökande efter utvald människotyp, statueras som övermänniskoidealet.

Diagnosraseriet handlar krasst om en förintelse av människor som inte uppväger det eftertraktade idealet staten satt som fullkomligt,
där alla skall vara lika i allt
och rösta på samma politiska parti.

*

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 2020 Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren