Publicerat
Kategori: Novell

DISKUSSIONEN OM DISKUSSIONEN SOM ALDRIG BÖRJADE

Att diskutera om det som det skall diskuteras om i en retorisk inledning är teoretikernas strategiska kännetecken där den praktiska diskussionen aldrig kommer till stånd.

Denna förhalningstaktiska strategi utmärker den osäkerhet diskussionens
tema avser, vilken man helst vill undvika.

Skulle diskussionen till trots ändå komma igång, skulle den aldrig ta slut så länge diskussionen avser det man skulle diskutera men aldrig diskuterar eftersom det är odiskutabelt att det kommer diskuteras.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 2020 Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren