Publicerat
Kategori: Relationer noveller

Du syns inte

Du frågade mig varför det är så svårt att våga ge sig till någon och jag visste inte vad jag skulle svara dig. Det enda jag visste var att det var vad jag haft svårast för att göra i hela mitt liv.

Att låta någon annan än din egen spegelbild se dig utan kläder är inte att låta anförtro din nakna kropp helt och hållet. Du är aldrig helt avklädd förrän du blottat ditt innersta. Inte ens i spegeln syns du.

Så du väljer den minst plågsamma vägen, låter ett krogragg slita kläderna av dig. Det är praktiskt och kräver ingen ordväxling. När frågan om frukost kommer på tal, rycker det till i kroppen din en aning, så som likt när du skär dig på ett pappersark. Du ursäktar dig och du flyr. Med natten tilläts nog mängd uppriktighet.

Du säger till dig själv att du inte är skapt för en relation. Men du har egentligen ingen aning om var de orden kommer ifrån. Du har ju aldrig provat. Du bara fortsätter hoppas att osynlighetsmanteln du har virat längs din nakna hud ska skydda dig.

Skriven av: Emma

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg