Publicerat
Kategori: Novell

EN BOK FÖR DUMSKALLAR

J. G : Väääälkomna till årets sista Babel där vi avslutar med en debutant,
som har mig veterligen skrivit den
mest besynnerliga bok jag nånsin läst vars titel "MUNSÅR OCH TANDKÖTT" måste förklaras närmare, så vad menar ni med boken?

Debutanten : Med hänvisning till källhänvisning, referenser, och noter längst bak i boken förtydligas samtliga detaljer i åtlydande verifiering med tillägg och efterord.

J. G : Men själva huvuddelen i boken omfattas ju bara av 60 sidor emedan återstående 1000 sidor består av index, noter, bihang referenser mm.

Debutanten : Därför boken är skriven för dumskallar man nödgas förklara allting bokstavligt för.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 2020 Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren