Publicerat
Kategori: Romantik noveller

En capricciosa på rummet

Min blick hade fallit på henne redan vid den första föreläsningen. Det fanns något speciellt där, och jag kunde egentligen inte säga vad det var. Utseeendet, ja det hade hon såklart. Fina drag, och en kropp som såklart attraherade mig. Men det fanns det många som kunde, även även om man bara begränsade sig till den föreläsningssalen. Flickor, eller kanske snarare kvinnor, som jag kunde drömma mig bort med, i studentrummet, under täcket.

En kväll satt vi båda kvar i datorsalen och jobbade med en inlämningsuppgift. Hon satt ett par rader bort, men med i riktningen så att våra blickar skulle kunna mötas om vi ville. Klockan gick, och det gick lite trögt. Jag tittade då och då upp och såg att hon satt kvar. Hon verkade också slita. Nej hon såg inte alls sådär avspänd ut som hon brukade göra. Hon verkade jobba hårt. Liksom jag. Jag var fokuserad, men inte mer än att jag då och då tittade upp lite snabbt och försiktigt för att få en skymt av henne. Hon hade ett mörkt linne, och det mörka bruna håret som annars brukade hänga fritt var nu slarvigt uppsatt. Pannan var satt i djupa veck. Det smattrade från hennes tangentbord. Plötslig tystnade det. Jag kände att jag var iakttagen, tittade upp. Våra blickar möttes, snabbt. Hon log, tittade ner. Det gick någon minut, det hände igen, och igen.

Hon reste sig, frågade mig hur det gick. Vi var helt överens om att det var en svår uppgift, och om att det hade varit mycket roligare om den gått att lösa tillsammans i grupp.

-Ska vi ge upp för idag, undrade hon. Jag har några pizzabitar kvar hemma sen igår, hade några gamla gymnasiekompisar på besök igår. Vill du hänga på?

Så var vi påväg hem till hennes studentrum. Det visade sig snart att vi bodde i samma studentområde. I samma typ av studentrum, och att vi hade några gemensamma kompisar. Snacket flöt på, och det visade sig att vi också politiskt stod mycket nära varandra. Att t-banan blev både 5, 15, och 25 minuter sen gjorde inget alls. Snarare tvärtom. Våra blickar kunde snart inte skiljas från varandra. Hennes ögon lyste. Blodet pulsade i mina ådror. Mitt kön tog position. Attraktionen var elektrisk, ja gick nästan att ta på. Något höll på att hända, ja och jag insåg att något nog skulle hända den kvällen.

Så satt vi där i det gemensamma studentköket Ensamma. Hon plockade fram pizzan, en capricciosa med burkchampiononer, och en hawaii med trött annanas. Och så en flaska billigt spanskt rödvin. Vi var helt tysta nu. Hon var verkligen vacker. Hon hade släppt ut det mörka håret, tagit av sig glasögonen. De mörka jeansen satt tight över de smala men välformade låren. Det åtsittande linnet exponerade hennes välformade bröst. Jag blundade, tog en klunk av vinet, tog två. Hon satt nu på andra sidan bordet. Våra blickar möttes. Intensivt. Hon la sin hand på min, hela jag skälvde. Så hörde vi röster i korridoren. Ska vi gå i till mig, frågande hon?

Vi hjälptes åt att flytta middagen till hennes rum. Ställde allt på henne skrivbord. Hon stängde dörren. Jag stod mitt på golvet i hennes lilla studentrum, som var spartant men ändå stilfullt inrett med stringhyllor och fåtölj från 50-talet på ena sidan, och en smal 80 cm säng på den andra. Mitt emellan fanns skrivborde vid fönstret. Hon närmade sig mig, stannade upp. Blev stående på kanske en meters avstånd. Vi stod där tysta. 2 minuter, 5 minuter, kanske längre, kanske kortare. Så närmade hon sig sakta mig igen. Stod nära nu. Tog min hand, smekte min kind med den andra. Närmade sig mina läppar med sina. De möttes först sakta och trevande, och snart i en storm som nog förvånade oss båda. Våra tungor möttes. Allt släppte.

Snart låg vi båda nakna på hennes säng. Vårt förspel var vackert och intensivt. Våra händer händer ville känna alla delar av den andres kropp. Hjärtat bultade. Hennes fasta bröst var de vackraste jag sett, hennes rumpa och lår de mest erotiska kroppsdelar en man någonsin kunnat beskåda och beröra. Hennes kön var blött som en flod. När hon tillslut red mig från ovan tog det oss bara några minuter innan vi båda samtidigt nådde kulmen, den mest fantastiska orgasm som går att tänka.

Efteråt smakade det spanska rödvinet och pizzan som den mest fantastiska gourmetmiddag. Och dagen efter fixade vi tillsammans våra inlämningsuppgifter med högsta betyg.

Man i medelåldern, med familj och skrivande kontorsjobb. Gillar att skriva och på fritiden blir det mest åt det romantiska eller erotiska håller.
Romantiker är medlem sedan 2019 Romantiker har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren