Publicerat
Kategori: Sexnoveller

En dag i januari

Han hade varit här en gång tidigare för att se vilka förbättringar han kunde göra i lägenheten. Det hade också blivit ett antal telefonsamtal. Samtalen hade som sig bör handlat om när och hur jobben skulle göras. Han var en duktig kille som visste vad han talade om.
Så kom då dagen han skulle utföra arbetet. Vi småpratade lite när han startade jobbet. Ute var det femton minusgrader. Eftersom strömmen var bruten så hade jag tänt ljus. Kanske för många men ville ha lite värme från dem.
Efter en stund lät jag honom arbeta i fred.
Jag smygtittade på den unga elektrikern.
Han var muskulös.
Fantasierna började fara i väg.
Jag klädde av honom med blicken.
Tittade på hans överarmar. Musklerna spände sig när han skruvade på elcentralen. Han klev upp och ner från den lilla stegen. Rumpmusklerna var så där perfekta som de bara kan vara på en man.
- Nu är jag klar, sa han.
Jag väcktes upp från mina fantasier.
Hhrmm, ja vad bra! svarade jag med en harkling.
- Eller ja med elen.
- Är jag klar.
Han gav mig en blick som jag inte visste hur jag skulle tolka. Den var spegelblank. Nog hade jag sett en sådan blick förut, från någon som var kåt. Men inte kunde denna snygga karl vara det nu inte?
Hade han varit tankeläsare?
Visste han vad jag fantiserat om?
Han tog mig i sin famn. Smekte mig på kinden. Ömt och försiktigt. Lyfte upp mig. Bar mig till sovrummet. Det doftade rosor från ljusen.
Han smekte av mig min tröja. Hur Bh:n åkte av vet jag inte, det var som ett trolleri. Hans fingrar kittlade mig överallt. Hans mun kysste min kropp. Mina bröst.
Nu var det nog jag som var mest blank i ögonen.
Byxorna med de tunga verktygen knäppte jag nu upp. De rasade ner på golvet med ett fasligt skrammel. Han hade inga kalsonger under. Lemmen var som en vacker ståtlig stake. Kunde inte låta bli att ta den i min mun. Han stönade av välbehag jag sög in hela ända in till roten.
Nu visste vår kåthet inga gränser. Vi la oss i sängen.
Han hittade min blomma och jag fortsatte att behandla hans stolthet. Det gick som en il genom kroppen när det gick för mig och precis samtidigt så kom han också. Jag svalde hela satsen.
Här skulle det kunna vara slut men nej. Kropparna ville något annat. Vi smekte varandra – överallt. Ömt och försiktigt. Kysste varandra.
Så hur det nu var så kom han in i mig. Vi jobbade rytmiskt och varsamt. Så kände jag hur han spände till. Jag var nu i klimax jag med. Som ett förlösande välbehag som säkert hördes vida omkring kom vi tillsammans igen.
Utmattad låg jag kvar i sängen. Skämdes lite. Upp stiger elektrikern. Klär på sig. Plockar ihop sina saker.
- Nu är jag helt klar.
Han går ut genom dörren.
- Vänta, vänta, ska jag inte skriva på en räkning. Du ska han betalt för ditt jobb.
- Det har jag redan fått, svarade han och går vidare nerför trappen.
Det kom aldrig någon räkning. Har inte behövt anlita någon elektriker någon mer gång sedan han var här. Han gjorde ett bra jobb.
Nio månader senare flyttade jag. Det blev allt för jobbigt att bo tre trappor upp utan hiss med barn och barnvagn.

Skriven av: okänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren