Publicerat
Kategori: Romantik noveller

En förälskelse - en förbjuden kärlek

Jag känner livet i mig, smärtsamt, förlamande, lyckorus. Hjärtats snabba slag känns i hela kroppen, en glädje så svår att vara utan, en känsla så underbar men ändå så tung, att känna hjärtat slå för dig. Ditt leende, skratt, din blick, din smekning är som bensin på elden jag försökt släcka. Hopp och förtvivlan - extas När får jag se dig igen? Tårar, kärlek, sorg. Livets val så nyckfullt det är. Jag tänker, vad om en annan väg hade valts? En väntan på annat? Går det över? Finns ett lugn tillslut i själen? Kommer jag alltid känna ett tomrum, en längtan, en kärlek en förälskelse till dig? Ångest, smärta,glädje. Som att jag just vaknat upp. Man får inte känna såhär. Det är förbjudet - fel, svek. Ändå, min kropp min själ mitt hjärta ropar efter mer. Du finns i tanken hela tiden, i bakgrunden, helt och hållet. Ett liv - ett slut. En sorg som är nu En sorg som kommer Kan jag leva vidare som förr? Svalnar känslorna? Finns lycka och kärlek med mig i framtiden eller kommer jag aldrig kunna lämna, glömma gå vidare fortsätta mitt gamla liv? En kort stund i livet att få känna denna brinnande kärlek som aldrig kommer finnas för någon annan än dig. Kan aldrig berätta, kan aldrig gråta Kommer livet vara såhär? Att glömma, gå vidare - gå tillbaka som det var innan. Kommer jag lämna kärlek, skratt och lycka där? Mitt hjärta värker. Så många tårar för dig. Jag tittar upp i natten, ser så många stjärnor på himlen - en tröst? Tänker du på mig? Du kommer aldrig välja mig. Kommer jag att kunna välja bort dig? Vad står jag ut med? En kärlek jag aldrig känt. Förtrollad av dig. Din doft, Kemi Finns det på riktigt? Jag flyr jag söker Pratar med vänner, familj allt tycks som vanligt. Men förlamad, tanken hos dig. Du är i min själ. Min glädje min sorg. Mitt skratt. Min dröm. Jag går och ser ej mer livet rusar förbi. Jag drömmer jag lever jag andas, längtar. Kärlek ger liv ger sorg. Försent för oss. Det kunde varit vi men försent.

Skriven av: Ökänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg