Publicerat
Kategori: Novell

EN SVENSK DONALD TRUMP

Dansbandskungen Bert i Skara som lär besitta insikter och kunskaper om vårt samhällssystem vilket de flesta politiker tycks sakna, borde blivit statsråd eller kommunfullmäktige i Skara så hade kanske det lilla samhället kunnat räddas ifrån degenereringens ödeläggelse i Sverige istället för att fjanta omkring med dansband.

Så se nu va du har gjort! du har offrat din hemstad till förmån för intetsägande dansbandsmusik,och så har i mage sitta å gnälla på hur landet ser ut i you tube,
som själv sålt ut stan som en Judas.

Själv bodde jag och min familj i Skara åren 1991-93 då det ännu var en slags gemytlig sovstad motför nu en rövarkula.

Hade Bert satsat helhjärtat på politiken hade han blivit Sveriges Donald Trump,
ingen tvekan om det.

*

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 2020 Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren