Publicerat
Kategori: Sexnoveller

En kaffe i solen

Det var den första riktigt härliga sommardagen solen sken och fåglarna kvittrade, man kände riktigt livsandarna återvända efter en lång tråkig höst och vinter. Överallt när man såg sig omkring såg man människor gå omkring och strosa och de fått av sig vintergarderoben på sig lite tunna och fina kläder. Sommaren var verkligen på väg. Jag njöt riktigt och lutade mig tillbaka och slöt ögonen.
-Här kommer jag med kaffet.
-Tack snälla du, du när du ändå är här skulle du vilja suga min kuk.
-Ja givetvis.
Jag knäppte upp byxorna och tog fram kuken, den var redan halvstyv så att det var inga problem för henne att börja suga direkt. Hon sätter sig ner på knä och tar ena handen om min härliga pung samtidigt som hon börjar slicka och pussa lite på ollonet, jag känner riktigt hur kuken styvnar av hennes beröring och hon tar den långt in i munnen. Åh vad skönt.
-Det är inte första gången du suger kuk eller hur, säger jag med ett leende
Nej hör jag henne gurgla, lägger handen på hennes huvud och smeket hennes hår samtidigt som hennes huvud går upp och ner över kuken.
Åh vad härligt, jag lutar mig tillbaka blundar ögonen riktigt njuter av munnen som tar hand om min kuk samtidigt som solen värmer oss. Känner en skugga framför mig och slår upp ögonen.
-Ursäkta men skulle jag kunna få använda hennes andra hål.
-Absolut, bara ta för dig.
Det var en äldre herre i 50-årsåldern som hade frågat. Han ställer sig på knä bakom henne och viker upp hennes kjol. Jag ser att hon är troslös och han börjar direkt smaka och fingra henne där bak. Märker hur hon stönar till samtidigt som hon suger kuken.
-Vilken härlig mus, hör jag honom säga. Ser hur han tar fram sin kuk, den är redan hård och han riktar direkt in den mot hennes härliga och våta mus, när han trycker in den känner jag riktigt hur hela hon gungar till när när hon får kuken i sig. Han tar det ganska lugnt i början sagt men efterhand så blir det hårdare och hårdare tag och jag märker att hon får svårare och svårare att suga. Åh vad härligt. Till slut orkar jag inte stå emot och känner hur jag är på väg att komma. -Åååh, jag sprutar henne rakt upp i munnen och duktig som hon är så sväljer hon allt och låter inte en droppe komma utanför. Det var riktigt skönt.
-Tack ska du ha, det var härligt.
-Varsågod, säger hon stötvis, då hon fortfarande får kuk bakifrån.
Jag drar upp och knäpper byxorna. Lägger en extra hundralapp på bordet, tar min väska och strosar iväg. Vänder mig efter ett tag och ser hur hon njuter av kuken som fyller henne, verkar som hon kommer då hela hennes kropp börjar skaka. Jag vänder mig om och strosar iväg.
Jag förstår verkligen att Espresso House har ökat sin omsättning efter den nya personalpolicyn de har börjat med. Vilken härlig sommar det kommer att bli.

En go o glad kille som precis börjat skriva lite sexnoveller efter att ha läst mycket och har många idéer i huvudet.
Skånekille är medlem sedan 2024 Skånekille har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren