Publicerat
Kategori: Novell

En ny stjärna!

- Liten? LITEN! vakna!
Pappa satt på min säng o ryckte i mig.
-mmmmhhh...inte nuuuu! vädjade jag.
-Louis! upp med dej, ja jag vet att det är första sommarlovs dan men du får inte sova ut mer för det! nu väntar MALLORCA PÅ OSS!!!!!!!!!!!
Mallorca, just det, fasen det hade jag glömt. Pappa kittlade mig på magen.
-WAAH! skrek jag, Pappa det är för tidigt för sånt där!
-Neee, det är det inte alls! upp med dej eller så släpar jag upp dej!
-Men åååh! pappa på hela året har du inte hunnit väcka mej men nu, på FÖRSTA SOMMARLOVSDAN, DÅ ska du minsann förstöra min sovmorgon! NEJ! GODNATT!
Pappa såg på mej med glimten i ögat, och log så där retsamt, nej nu tänker han göra nåt...
-Liten...
-Pappa nej nej! snälla!
Pappa gjorde alltid så när jag inte ville göra något som han ville - han slängde upp mej på axeln och snurrade några varv tills jag gav med mej det va precis det han gjorde nu, det hjälpte inte hur mycket jag än protesterade och kämpade emot.
-All right...ja SKA gå upp.
Pappa log nöjt.
-Bra, liten. sa han och släppte ner mej. Det var väldigt vad du var lätt på mallorca kommer du - hoppas jag- gå upp några kilon.
Jag har ett litet problem där. jag kan nästan aldrig gå upp i vikt, jag är 161 och väger ungefär 34 kilo, o det gör att mamma o pappa blir oroliga för mig men ja ska nog klara mej;)

Skriven av: Jullenpare

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg