Publicerat
Kategori: Relationer noveller

En vän alla kan behöva

Jag tittade upp mot himmlen och såg alla moln som döljde det blå men de var ändå en fin dag. Jag tittade och tänkte vad är det som gömmer sig bakom alla de vita och gråa moln? Jag vet att de är en blå himmel men vad finns bakom den? Vissa säger att det finns en Gud och andra säger att det inte finns något speciellt, jag vet faktist inte vad jag ska tro på.
Jag sitter och tänker på såna här saker i skolan när jag egentligen ska jobba med svenska, men jag orkar inte. Jag sitter vid en bänk med min vän bredvid mig. Jag fortsätter med min svenska fakta text men tar sedan en paus och tittar runt. Mina ögon fasnar på min vän som titter på höger sida om mig, hon har blånt hår, blåa ögon. Vi skrattar och har det bra, hon är en sådan vän som de flesta kan behöva. Vilken tur jag har eller hur? När jag mår dåligt får hon mig att skratta och när jag skrattar får hon mig att skratta ännu mer. Jag tittar tillbaka och jobbar med min svenska faktatext men tänker på att jag behöver inget att tro på, jag vill leva i nuet och om nuet är bra varför inte mjuta. Jag kan ju ta detta med himmlen och grejer någon annan gång.

Skriven av: mr.Red

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren