Publicerat
Kategori: Drama noveller

EN VÄRLD DÄR INGEN FINNS SOM ÄR GLAD

Har några indikationer på glada personer observerats?

-Ja! vi har larmats om ett par stycken.

Beordra ut piketstyrka A.

Senare i ett förhörsrum.

Ni har ertappats gå omkring och vara glada, trots att ni som övriga medborgare vet om att det är förbjudet, då det inte finns någonting vara glad åt.

Er överträdelse bedöms ytterst allvarlig i och med en föreliggande risk smitta ner andra med ert sjuka tillstånd så ni tvångsomhändertagas att placeras i anstalt för att bli ledsna, deprimerade och apatiska och släpps ut när vi kan bedöma att ni blivit så pass normala att ni kan vistas bland andra i vår sociala gemenskap.

*

Sten Wiking

Status: Guld författare

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform,varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 95.1 Sten Wiking har 115 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Sten Wiking

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera…

Sten Wiking

På andra plats denna veckan: Inga-Britt IB Gustafsson