Publicerat
Kategori: Drama noveller

Ett enda knapptryck

Det säger pling. Notisen kom från ingenstans. Det gjorde ont i magen när jag läste, som om någon skjutit en fotboll i magen på mig. Om jag hade stått upp skulle chocken få mig att stappla bakåt. Men jag ligger på sängen i mitt lilla sovrum. Utanför sovrumsfönstret hörs brummande från fabriken som ligger tvärs över gatan och ljudet av hundratals bilar som susar förbi på den stora vägen bakom lägenhetshuset. Jag läser det där meddelandet om och om igen. Men jag kan fortfarande inte förstå att det är sant.
”Men om jag betalar då?” stod det i meddelandet. Det var både fantastiskt och äckligt på samma gång. Liksom, hur svårt ska det vara och fatta att jag inte vill? Men jag kände en varm känsla inom mig, för en gångs skull vill någon faktiskt verkligen ha mig. Tillslut skriver jag det där svaret, som han så länge väntat på nu. Kan det ha gått tio minuter? Ett knapptryck och meddelandet är skickat. Ett enda knapptryck, och jag har kanske förstört mitt liv för alltid.

- Baserad på en sann historia.

Skriven av: Hanyz

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Kisselord

Jag är en glad och pigg författare som skrivit sedan 2005, det var då som jag började skriva dikter i skolan. Jag skrev också noveller. Jag har skrivit över 10 böcker och är också poet och kompositör!…

Kisselord

På andra plats denna veckan: Sten Wiking