Publicerat
Kategori: Romantik noveller

Ett SPA besök

Del 1

Mikael hade varit gift i många år och tyckte att han i stort levde ett bra familjeliv med sin fru och 2 barn. Det enda han saknade ibland var att göra saker tillsammans med sin fru, men efter alla år tillsammans så hade de inte så många gemensamma intressen längre men å andra sidan så bråkade de aldrig heller. En av Mikaels närmsta vänner hade skilt sig för några år sedan och hade ringt och frågat om Mikael ville gå med ut och ta en öl en kväll. De bestämde att de skulle ses hemma hos Mikaels vän för att prata gamla minnen och ta några öl före de Gick ut.

Marie som hade bått i denna staden som ung, men nu levde i ett samboförhållande i en stad några mil bort hade blivit inbjuden till fest hos några vänner och tackat ja till detta för att komma bort en liten stund från det samboliv hon levde. Det påminde väldig mycket om det liv som Mikael levde, mer ett kompisförhållande än parförhållande.

Mikael och hans kamrat satt vid ett bord när Marie gick förbi och undrade om hon kunde sitta där en liten stund och hon och Mikael samtalede om det ena och det andra och plötslig kom vakten och sa att de skulle stänga nu. Bägge undrade vart tiden tagit vägen och de tog föle ut för att sedan bli stående i den lilla parken och prata.
Vad som som gjorde att de plötsligt kysste varandra är det ingen av de som kommer ihåg, men de blev stående i den lilla parken i 4 timmar blandat med prat och kyssar innan Mikael föreslog att han kunde följa Marie hem.

När de stoppade vid korsningen där deras vägar skildes åt så fick Mikael numret av Marie och hon tyckte att han kunde höra av sig om han hade lust.

Efter att endast ha sovit några timmar i gästrummet som Mikael smög in i när han kom hem 6 på morgonen så började han tänka på Marie och att han kanske borde skicka ett sms. Numret som han fått hade han naturligvis glömt, men han kom ihåg efternamnet då det var ett ovanligt namn. Han googlade fram numret och skickade ett sms.

Mari som sov över hemma hos sin väninna hade också vaknat tidigt och härde hur det plingade till av ett nytt meddelande. De skickade en massa meddelanden denna morgonen och bägge kände att det fanns en viss kemi mellan dom.
Senare på eftermiddagen kom det ett sms från Marie där hon skrev att hon tänkt lite och att hon tyckte det blev fel att inleda något men en som var gift och samtidigt var hon på väg ut ur sitt förhållande.

Mikael svarade att var det så hon tyckete så fick han leva med det, men av någon anledning fortsatte de att skriva.

En fredagkväll när Marie varit på en fest som slutade tidigt och hon inte hade någon större lust att gå hem till sin sambo så skickade hon ett sms till Mikael och frågade om han inte kunde komma till hennes stad. Hennes mamma var på semester så de kunde ses där sa hon. Det blev en massa sms fram och tillbaka och Mikael hittade på en ursäkt för att åka ut och satte sig i bilen för att möta Marie.

Han kom inte mer än innanför dörren innan Marie mötte han och kysste han han och de höll varandra nära och kände över varandras kroppar innan de till slut hamnade inne på sängen. Efter att ha älskat tre gånger så var bägge trötta och Mikael sa att han borde åka hem igen.

Kommande veckor så skrev de många sms till varandra varje dag och de träffades när de hade möjlighet och Marie flyttade från sin sambo och flyttade till samma stad som Mikael bodde i då hon hade sitt arbete i den staden.
Mikael som fortfarande var gift träffade Marie så ofta han kunde och bägge blev lite förälskade i varandra ju mer de sågs.
Både Miael och Marie prövade att avsluta dette vid några tillfällen, men något i kemin gjorde att de fortsatte att träffas.

Efter ett tag så var det en kille som kontaktade Marie via Facbook och de avtalade att de skulle ses. Marie tänkte att detta kanske kunde vara en bra anledning att sluta tänka på Mikael och faktisk inleda ett seriöst förhållande.

Mikael som tycke tom att fantisera brukade skicka korta noveller till Marie och en dag kom det en novell med en inledning med 3 frågor som hon skulle svara på och det var dessa:
1. Vill du åka på SPA med mig?
2. Gillar du helkropps massage?
3. Kan du tänka dig att vara otrogen mot din nya date?

Svar skulle sändas till Mikaels mobil för att låsa upp fortsättningen.

Kort efter att Marie fått novelle så skickade hon tre JA på alla frågorna.

Del 2

Kommer snart

Skriver mer här senare
Peter Oslo är medlem sedan 2020 Peter Oslo har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren