Publicerat
Kategori: Novell

FALSKA DIAGNOSER

Läkaren : Ni har testats positiv för Covid 19

Patient : Måste vara en förvexling av proven med någon annan, för jag mår alldeles utmärkt.

Läkaren : De vetenskapliga provtester som analyserats säger dock att ni är sjuk, vilket betyder att ni inte äger sjukdomsinsikt.

Patient: Läkare är hypokondriker som använder falska diagnoser för att på uppdrag från myndigheter göra sig av med vissa personer.

Läkaren : Ni har tydligen även paranoida vanföreställningar, vilket gör er sjukdomshistoria än mer komplicerad.

Patient : Politisk och religiös fanatism är sjukdom och är de mest smittsamma pandemierna, vilket gör att ni som korrumperad läkare utgör ett dödligt hot mot enskilda friska människor.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg