Publicerat
Kategori: Drama noveller

Försurningar I Olle. Han smakar mat.

Året var 1992, Linus Persson köpte en ny cykel. Den hade 13 hjul. Det snöade jätte mycket, regnet blev alldeles blött. Tyngden på min hjärna brast när jag gav upp.

Min farfars far var tydligen en uppfinnare, som jobbade med kött. Hans uppdrag var att ta fram en ny sorts produktion av köttnissar. Han lyckades inte så bra, för att hans unga kompis Hertil, som på den tiden åt mycket tårta. Han tyckte väldigt mycket om att förstöra för sin farbror Klas, som jobbade för mig.
Jag drömde ju dock att min docksamling hade blivit stulen av tomten Herbert. Herbert var den fula tysken som ingen tyckte om, därför ville han stjäla alla små Grekars dockhus.
Herbert gick hem en dag till alla sina grekdockhus, men sen så klev han på en Teemosvamp och då försvann alla apor till sjön.

Skriven av: Linus Persson

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren