Publicerat
Kategori: Novell

FRÅN EMBRYO TILL MUTANT

Ett barn behöver inte "lära" sig gå, om det är genetiskt programmerad till det, allt enligt dess naturliga utveckling, liksom en mor sörjer för sin avkomma, utan att behöva någon utbildning.

All statskontrollerad utbildning sörjer för att individen skall formas till en effektiv producent och konsument.

Det enda som behövs är en liten hjärntvätt för att alla ska bli lika litet eller mycket värda.

Hur mycket man än drar ifrån eller plussar på, kommer det aldrig resultera i allas lika värde.

Det är på förhand dömt misslyckas och en logisk slutsats i enlighet med naturlagarna.

I naturen är ingenting sig likt, utan allt är sig olikt, i sin föränderliga metamorfos bland blommor, fåglar, frukter, insekter, människor och djur.

Sten Wiking

Status: Guld författare

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 83.1 Sten Wiking har 278 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Kisselord

Jag är en glad och pigg författare som skrivit sedan 2005, det var då som jag började skriva dikter i skolan. Jag skrev också noveller. Jag har skrivit över 10 böcker och är också poet och kompositör!…

Kisselord

På andra plats denna veckan: Sten Wiking