Publicerat
Kategori: Drama noveller

Från kust till kust

Jag skriker igen. Hon har hittat mig. I tre år, har jag flytt från min egna syster och hamnat i Köpenhamn.

Hon vet inte vad jag har gjort. Om hon fick veta, skulle hon mörda mig. Det var jag, som skjutit iväg fyrverkeriet och dränkt hennes bästa vänner. Det var nyår och hela Göteborg firade, trots att det var ovanligt kallt. Min syster tog sina bästa vänner för att åka skidskor på den frusna sjön, medans jag sköt fyrverkerier. Det var ett skämt. Jag sköt ett fyrverkeri rakt mot sjön i tron att det skulle explodera långt innan det skulle nå sjön. Jag hade fel. det träffade precis där alla hennes vänner var, och krossade isen. Den enda personen som inte var där när de skrek och sjönk till bottnen, var min syster. Hon vet inte vad jag har gjort. Om hon fick veta, skulle hon mörda mig. Sedan ramlar jag ner för backen och landar precis framför henne med tändare i handen. Hon springer mot mig skrikande. Jag springer för livet. Jag vet inte vart, jag vet inte när.

Vi har aldrig gillat varandra. Vi är tillbaka i Köpenhamn. Jag vill skrika igen, men jag vet att jag redan har tagit mitt sista andetag.

Skriven av: Leo

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren