Publicerat
Kategori: Drama noveller

GALENSKAPERNAS PLANET

I en tidlöst meningslös rymd, en roterande planet vars intergalaktiska fängelse och dårhus varelserna där genererat den till, fångna i sin galenskap, där förstelnade intellekt av alla sorter vars psykotiska knutar av vanföreställningarnas vanföreställningar förvandlat världen till ett nystan av knutar, där man talar med andar, gudar och djävlar och ser syner, hör röster samt får uppenbarelser och uppdrag av de som säga sig vara utsända att göra det enda rätta, för det goda i det ondas namn och det onda i det godas.

De flesta har omhändertagits för vård enl lag om LPT då de bevisligen genom den mänskliga historien visat på en destruktiv utveckling och således utgör en fara både mot sig själva och sin omvärld.

Fängelserna är överfulla av alla de som misslyckats i sina kriminella ambitioner, medan de grövsta brottslingarna sitter tryggt i riksdag och regering samt kommun och landsting.

Planeten där alla är varandras fångvaktare, domare, åklagare, advokater, bödlar och slavar på en galenskaperas planet.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 2020 Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren