Publicerat
Kategori: Novell

GULT ÄR FULT

Så det är här världens fulaste folk bor ?

-Jahada! vi är de fulaste som finns, nå fulare finns inte att skåda, vi är så fula att speglarna går sönder om vi skulle våga se oss själva i dom, och allihop härnere är lika fula å fulare bli vi me åldern.
Som barn var vi de fulaste barn som tänkas kan å sen blev det bara värre så till slut våga vi inte visa oss utanför vårt lands gränser för så fula har vi blivit.

Ni förnekar er inte heller! ?

-Nähäda! Vi är så stolta över vår fulhet för det är på den vårt land vilar.

-

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 83.1 Sten Wiking har 366 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga böcker, inga barn, inte mycket att skryta med kort sagt. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! :-) Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag gömd någonstans i krokarna,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren