Publicerat
Kategori: Novell

HJÄRNANS SKÖTSEL OCH HYGIEN

Ibland måste man tömma hjärnan, liksom tarmen, beroende på vad man förtär, så det inte blir förstoppning.

Hjärnan behöver städas och vädras ibland, för att hållas ren och frisk.

Det finns åtskilliga hjärnor som är så igengrodda av skit och instängd odör att de kvävs av syrebrist och infekteras av bakterier så de väl kan betraktas som hjärndöda.

Det är sådana man ska undvika, eftersom de i sin förtvivlade desperation gör vad som helst för att söka projicera skiten på andra.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 2020 Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren