Publicerat
Kategori: Novell

Hur Brendas liv förendrades på en vecka. -del3

Jag vaknade väldigt tidigt dagen efter den värsta dagen av dem alla, jag visste inte vad klockan vad, hela huset var tyst, jag gick upp och såg om Mickaela vad hemma och ja, det var hon. Hon sov. Jag satte mig vid köksbordet, alldeles stel var jag, jag rös till av tanken, att min älskade mamma inte fanns längre hos mig. Jag kände hur tårarna vill tränga igenom ögonen. Just då hörde jag Mickaela bakom mig. Mickaela gick fram och omfamna mig, hördes som hon också grät lite. - Kom, så gör vi lite frukost, du hjälper mig va? - ehm , ja visst. Sa jag tyst Det var en obehaglig tystnat i hela lägenheten, jag orka inte mera. Men ville inte visa det för Mickaela. När vi satte oss för att äta, så börja Mickaela prata om hur jag skulle klara mig. - men kan jag inte bo här ett tag? Fråga jag - alltså Brenda, det funkar inte, dessutom är det inte jag som bestämmer det. Sa Mickaela Jag ville inte bo hos någon idiotisk fosterfamilj, aldrig livet. Tänkte jag tyst. Jag duka av, och lade mig i soffan igen och somna om. Jag vaknade igen runt ett, gick upp, Mickaela hade gått och jobbat, jag ville inte ens tänka tanken på vart hon jobba, usch! Jag bestämde mig för att ringa och berätta för min bästis Blinera vad som hänt. Såg att hon skickat 4 sms , så jag skicka ett sms; “hej blin, jo det är såhär …. Min mamma avled i går :’’( så jag kommer nog inte på några dagar. kram” efter bara några minuter fick hon tillbaka; “men fyfan vad hemskt, jag beklagar Brenda! :’’( hur hände det?

Skriven av: mylife

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Natasha Korsbäck