Publicerat
Kategori: Sexnoveller

HUR FAN SKA DETTA SLUTA?

Hon hävdar bestämt att hon givit samtycke till våldtäkten som den anklagade är misstänkt för, vilket därför inte kan bedömas som våldtäkt, allt enligt "samtyckeslagen"

-Men en våldtäkt är väl en våldtäkt med eller mot sin vilja?

Här talar ju motsatsen för och inte emot, där offret sagt "ja" och inte "nej" med önskan om att bli tagen med våld.

-Ja, och med sitt medgivande kan det inte bli våldtäkt, även om hon ville det eftersom det isåfall måste ske mot hennes vilja och inte med,
och om kvinnor nu vill bli våldtagna kommer inga våldtäktsmän varken vilja eller kunna våldta dom eftersom det är på själva tvånget de går igång.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg