Publicerat
Kategori: Novell

INFÖR RIKSDAGSVALET 11 SEP 2022

Nä ! de bli inge val 2022 för folket har fått nog av politikernas valfläsk som bara göder dom själva, och ingen tror längre på deras löften, så nu kan de fortsätta upprepa sina lögner som en mantra tills de blir en sanning enbart för dem själva och börja rösta på sig själva för några röster från folket blir det inte eftersom folket valt att börja rösta på sig själva.

Det har gått upp för folket att de inte är skyldiga Statsministern något, och varför skulle han bemöda sig för folkets väl, han är ju inte skyldiga dem något, dessutom känner de inte varann.

Skulle någon tro på Gud kan de lika gärna tro på en statsminister, för båda är lika verkningslösa.

*

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg