Publicerat
Kategori: Romantik noveller

Inte min

Del 1

Den 7 september 2016:
Idag såg jag Moa igen, längst ner i korridoren av gymnasiet. Hon stod med sin bästa kompis Hanna och skrattade åt någonting. Moas skratt hördes i hela korridoren och hennes kastanjebruna hår fladdrade till samtidigt som hon log stort. Moa bar ett par svarta jeans och en tight grå tröja som formade hennes kurvor perfekt. Hon hade en ganska stor byst med en smal midja och stora lår. I mina ögon var hon helt perfekt. Varenda gång jag såg henne kunde jag inte andas, mitt hjärta dunkade så hårt att det känns som att det ska hoppa ur min mun. Jag är inte osynlig som de flesta kan tro utan jag är ganska populär i min klass. Jag vet att Moa tittar på mig ibland men när jag väl besvarar blicken ignorerar hon mig och tittar bort. Hon log däremot mot mig två gånger under de här första veckorna. Moa vet vem jag är eftersom jag kunde bli hennes i höstas men nu tillhör hon någon annan. Det är svårt för mig att se henne kyssa honom i korridoren när det kunde varit jag. Men jag antar att såhär är livet. Det här är min historia om att älska en annan tjej men hon är inte min.

Allt började den 8 oktober 2015 under en kall höstnatt. Jag låg hopkrupen i min säng invirad i en lila filt och surfade på internet. Jag var inne på Tinder och letade efter en kille eller eventuellt en tjej. Plötsligt fick jag en matchning med en tjej. Hennes namn var Moa och hon hade brunt tjockt hår som var ganska rufsigt men hennes leende var nog det vackraste jag sett! Jag kände plötsligt att det blev väldigt varmt och slängde ner filten och fortsatte med Tinder. Jag kunde inte riktigt förklara hur hennes hår såg ut, det var nästan kastanjebrunt men med en liten hint av blont i topparna. Jag skickade en hälsningsfras och fick svar nästan direkt.
-”Hej<3”-skrev hon.
Vi började skriva mer och jag fick reda på att hon gick i ettan på det gymnasiet jag ville söka till nästa år. Hon berättade även att hon var bisexuell precis som jag och då visste jag att det här var min chans.

Är en tjej som gillar att läsa mycket men är inte duktig på att skriva alls. Har några ideer om nån novell men har såmycket problem med svenska strukturen, grammatiken så jag håller mig till att läsa tror jag:)
Rebecka<3 är medlem sedan 2016 Rebecka<3 har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren