Publicerat
Kategori: Spänning noveller

Iskall

Jag springer så fort men försiktigt jag bara kan utan att halka på den hala asfalten. Jag hör hur de springer och ropar efter mig. Duns. Någon ramlade men jag vänder mig inte om, jag fortsätter springa, trots att jag glömt min inhalator i klassrummet. Jag börjar få svårt att andas. Det kommer rök ifrån min mun. Jag måste stanna. Nu. Jag viker in bakom ett hörn. Glider ner mot husväggen och väntar på att de ska hitta mig. Slå mig. Skratta åt mig. Jag väntar och väntar men ingen dyker upp. Det är knäpptyst. Jag ska precis ställa mig upp för att gå vidare när jag hör dem. Det knarrande ljudet från kramsnön får mig att rysa. Jag sätter mig snabbt ner igen. Deras fotsteg ekar i mitt huvud. Jag kan se hur deras skuggor växer och växer. Jag andas så tyst jag bara kan. Nu, nu kommer de hitta mig, tänker jag och blundar hårt.

Skriven av: ökänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg