Publicerat
Kategori: Novell

Jag önskar allt var annorlunda

Hon var allt jag hade. Folk som aldrig älskat någon kan inte förstå. Jag säger inte att det jag kände för henne var hälsosamt för det var det kanske inte, men det var verkligt. Det måste det vara. Det går över allt i den här världen. Om det inte är verkligt är ingenting det. Jag skulle välja henne framför den här världen. Men det går inte att förstå. Ingen kan förstå. Jag önskar allt var annorlunda men jag vet att det är omöjligt. Vad ska jag göra? Det finns inget att göra. Jag kan inte sluta känna såhär. Det går inte. Men vi kommer aldrig vara tillsammans, det är omöjligt. Det är alltså en omöjlighet. Jag önskar ibland jag var någon som kunde vara med henne istället för den jag är.

Skriven av: Okänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren