Publicerat
Kategori: Relationer noveller

Jag ska slåss i dina kvarter part 6

Pyret Jag försjunker i tankarna på Maja men blir abrupt väckt av Peter som ser på mig. Hans läppar rör sig men jag kan inte höra vad han säger. Jag skakar på huvudet. ”Ursäkta, vad sa du? Jag var lite borta.” Peter ser missnöjd ut, han är van vid att alla jämt lyssnar spänt på vad han har att säga. ”Jag frågade varför du inte dricker av ditt vin?” Jag himlar diskret med ögonen, vad spelar det för roll? ”Jag glömde bara bort det”, svarar jag sammanbitet och halsar mitt glas. På andra sidan sitter Isabell och Magnus nära varandra och skrattar. Isabell lyfter sitt glas. ”Jag skulle vilja skåla för oss!”, säger hon. Jag fyller på mitt med mer vin, höjer det. ”Och jag vill skåla för en fantastisk kväll, för att den ska bli perfekt!” Alla skålar, jag aningen mindre entusiastiskt. ”Vi ska nog ha det trevligt”, säger Peter och lägger armen om mig. Efter en stund är vinflaskan i princip tom och jag har dragit i mig tre cider på det. Jag börjar bli berusad, men inte som Peter som drar sin fjärde starköl. Jag kastar en blick på Isabell. Hon sitter gränsle över Magnus och jag kan se att han har handen innanför hennes tröja. Plötsligt knackar Peter mig på axeln och jag vänder mig skeptiskt om. ”Du är schåå fhiin.”, sluddrar han. Han lägger handen på mitt lår. No way att jag tänker låta honom kladda på mig. ”Eh..tack.”, svarar jag bara och flyttar mig åt sidan. Men han verkar inte fatta vinken, för han flyttar sig ännu närmre och lägger armarna om mig. Fjäderlätt som jag är har jag ingenting att säga till om när han lyfter upp mig i knäet. Försiktigt börjar han smeka mig över ryggen och höfterna, samtidigt som han kysser min hals. Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska ta mig till när han försöker kyssa mig. Jag vill inte vara här! ”Nej!”, mumlar jag. ”Sluta!” Precis då försvinner Magnus och Isabell ut ur vardagsrummet, antagligen för att ha sex i hennes rum. Då ser Peter sin chans. Han trycker sina läppar mot mina och särar på dem med sin tunga. Han smakar öl och snus och jag börjar må illa. Med vana händer drar han av mitt linne och knäpper upp min bh. Jag kan känna hans stånd genom jeansen, vill bara skrika rakt ut. Aldrig att jag har sex med Peter, no way! Det kommer inte hända! Han kysser mig hårt och smeker mina bröst så det gör ont. Jag vill spotta honom i ansiktet och sparka honom i skrevet. Då börjar min mobil vibrera i fickan och smssignalen som bara Maja har piper i telefonen. ”Mobilen. Måste kolla den.”, mumlar jag. ”Inte nu, skit i det..”, stönar Peter och trycker sitt skrev mot mig. ”Släpp mig!”, skriker jag. ”Det kan va mamma!” Det står ÄlsklingsM

Lesbisk 24årig kvinna som skriver mycket HBTQ-material om livet, vänskap, kärlek och även döden. Bor ensam med två katter, vilket funkar alldeles utmärkt :)
HeatherWade är medlem sedan HeatherWade har 81 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg