Publicerat
Kategori: Relationer noveller

Jimmy

Dogge och Jimmy börjar plötsligt göra sällskap till och från skolan. De har bott grannar hela livet men när Dogge bjöd klassen på fest fick Jimmy inte komma för han var ingen festmänniska. Jimmy gillade det inte men han förstod att det stämde nog, oavsett så har han fått chansen att visa hur fel han hade. För Jimmy har fått gymkort och lite muskler, tom druckit vodka. Det är en annan Jimmy som promenerar till skolan jämte den största killen i klassen. Jimmys andra kompisar måste förstå att nu kan han inte vara med dem längre, Dogge tycker att dem kan man inte hänga med och det förstår Jimmy att det stämmer nog. När Jimmy röker sin första cigarett får han för första gången höra att någon är stolt över honom. Det gillar han och ber Dogge om en till.

Skriven av: Jimmy

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Sten Wiking

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera…

Sten Wiking

På andra plats denna veckan: Inga-Britt IB Gustafsson