Publicerat
Kategori: Relationer noveller

Julstämning

Under många år förstod jag inte vad folk pratade om när de refererade till den julstämning som de upplevde i december. Visst jag kan uppskatta alla ljusdekorationer som man hittar i våra offentliga miljöer. Även butiksskyltning kan vara fint att titta på men julstämning nja?

Men att tillbringa julen med familjemedlemmar som man normalt inte träffar skapar inte det stämning? Egentligen inte. Det påminner mig bara om varför vi inte umgås. Vi har ingenting gemensamt förutom att vara släkt men det räcker i alla fall inte för att skapa stämning för mig.

En jul tillbringade jag i Israel för att se om det gjorde någon skillnad. Det var verkligen oförglömligt att uppleva dessa omtalade platser på riktigt men julstämning nja igen.

Det var inte förrän jag slutade se på julen som något gemensamt för oss alla som min julstämning växte fram. Nu skapar jag min egen julstämning genom att planera julen helt efter eget huvud. Kanske läser eller skriver jag? Tittar på någon favoritfilm eller favoritopera? Långa rogivande promenader tar jag absolut och Jansson blir det också.

Jobbar med IT. Intresserad av litteratur, att skriva,teater,film,konst och släktforskare. Älskar Frankrike
Anders Rosén är medlem sedan 46.1 Anders Rosén har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg