Publicerat
Kategori: Romantik noveller

Kärlek är blind

Från Öckerö loge hörs dragspel och bas, fullmånen lyser som var den av glas. Inför den stjärnklara himlen kastades blickar mellan dansens alla utövare. En blick i ena riktningen en blick i en annan. Men den gamle pojkens lutning mot dansgolvets räcke var återhållsam, då han en hemlighet höll. Framför honom dansade människor loge till pulsen av bandets konstanta hjärtslag. Paren som likt dagssländor levde för natten svävade fram - herren för och damen följer. Den gamle pojken dock, var ett förklätt monster, en varulv, en lagens förbrytare, var enda vaken sekund om dygnet. Fastän blickar han fick så var de inga han kunde besvara, ty kärlek är blind. För honom är kärlek precis som för alla andra, men tvärtom. Det är därför den gamla pojken enbart står vid räcket, det är därför han är återhållsam. Han söker något annat, han söker blicken från en annan gammal pojke.

Skriven av: Erik

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg