Publicerat
Kategori: Romantik noveller

Kommer kärleken hålla?

Jag älskar han och vill inte lämna han, men vi ses igen om ett år......
Ett år senare:
Vi har äntligen kommit fram till hotellet i Turkiet efter en lång bussresa ifrån flygplatsen. Jag, mamma. pappa och min lillasyster skall äntligen bara få slappa i 3 veckors tid i 40 graders värme och massor av bad. Men jag är så nervös för att träffa han igen. Kommer han ihåg mig? Är han fortfarande kär, vi har ju bara pratat på Facebook. Tänk om han inte känner samma sak längre, men jag måste ta reda på det. Jag säger till mamma och pappa att jag går ner till poolen och sedan ställer jag mig i hissen och åker ner, jag går förbi receptionen och går över gatan till poolen, när jag är vid poolen ser jag all personal som jag har saknat och där står han, han är så söt i sina arbetskläder. Jag går närmare och han ser mig vi får ögonkontakt och vi ler. Jag går emot han och han går emot mig, när vi står bara någon centimeter ifrån varandra så kramar han mig och jag kramar han. Vi slutar kramas och han säger det som jag aldrig trodde han skulle säga.

En glad och rolig tjej som är 14 år och älskar sin familj, pojkvän och vänner.
Olivia Lorentsen är medlem sedan 2016 Olivia Lorentsen har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren