Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Konferensen

Efter några intensiva arbetsdagar skulle det bli skönt med ett par dagars konferens. Det var jag och hon som skulle representera firman den hör gången på den årliga konferensen

När jag står där och väntar på att hon ska hämta upp mig känner jag plötsligt ett litet pirr i magen. Jag har inte känt så tidigare, inte förrän de senaste dagarna. Ja visst visst är hon söt, raka fina drag, dessutom med en fin kropp, fast rumpa, fina lår. Men jag ser henne som en kompis, och som sådana har vi länge varit förtroliga. Bilden av henne far igenom mig igen, det pirrar. Starkare.

- - -

Så var vi framme. Vi hoppar ur bilen, tar väskorna, och går mot entrén. Konferensanläggningen är ett gammalt herresäte, hög standard, men ändå mysigt. Vid disken står en ung kille, kanske i 20-årsåldern. Blond, smal, och fortfarande lite småfinnig. Ni ska vara med på den stora konferensen va? Ja, svarar vi. Han rynkar på pannan. Det har blivit något fel, vi är fullbokade. Ja vi har bara ett rum kvar, ja det är i och för sig en svit. Men jag kan nog fixa till det. Alla har inte kommit än. Hon tittar på mig, och säger, vi kan väl ta den? Jag kan sova på soffan. Jag nickar.

Klockan har hunnit bli nästan 23, och det är bara vi kvar i sällskapsrummet. Dagen har varit bra, liksom middagen. Nu sitter vi där, och hon berättar om sin senaste darriga relation. Jag lyssnar, och ger som så ofta något litet råd.. Vi beställer in varsitt glas vin till. Pratar på. Hon ler, hennes bruna lögon glittrar. Hennes ansikte är slätt som en tonåring, hennes mun liten men med fylliga läppar. Hennes hår är kort och lockigt, och jag ser nu att hon har några gråa hårstrån trots att hon har några år till 30. Hon har en kort mörkblå klänning som fint exponerar hennes små men fasta bröst. Hon rör sig i samtalet, och i vissa positioner ser jag hennes vita ylletrosor mellan benen. Framåt midnatt bryter vi upp.

Är det ok att jag duschar frågar hon? Visst säger jag, och om det känns ok får du gärna ta den andra andra halvan av sängen. Den går inte att dela, men den är bred. Och täckena separata. Det blir kanon, svarar hon. Jag borstar mina tänder och lägger mig. Jag hör duschen. Hur hon slår av och på. När hon kommer ut låtsas jag sova, snarka. Hon har handduken omkring sig, men när hon förstår att jag sover slänger hon av sig den. Jag ser hela henne. Hon är fantastiskt vacker. Rumpan ett underverk, fittan med lite lagom hårväxt. Hon letar fram ett par nya trosor, drar på sig dem och ett gult linne, och lägger sig. Jag låtsas vakna till. Hon säger förlåt, lägger sig tillrätta under täcket och släcker lampan.

Vi ligger tysta. Hon rör på sig, och jag får känslan att hon kommer närmare. Känner hennes lukt starkare. Så känner jag hennes hand mot insidan av min underarm. Oj, förlåt, säger hon. Jag möter hennes hand. Smeker insidan. Hon rör den upp över min arm, smeker mitt bröst. Min kuk är hård som sten nu. Jag låter henne smeka mig över bröstet, och nedåt. Hon rör handen över mina kalsonger. Vi möts i en lång kyss. Våra tungor möts. Kraftfull och intensivt. Min hand rör sig över hennes rygg, ner över hennes rumpa. Allt har släppt. Vår halvnakna kroppar har mötts. Våra ben är intrasslade i varandra. Hon trycker sin kropp mot min kuk och trycker sen ner mig på rygg. Drar av mig kalsongerna, lägger sig på sida och smeker den försiktigt. Känner kulmen närma sig och ber henne vänta. Hon tar av sig linne och trosor och lägger sig på rygg. Jag för min hand sakta röra sig över hennes bröst och neråt. Jag känner hennes venusberg, hennes blygläppar och snart hittar jag klitoris. Smeker den försiktigt. Fortsätt säger hon, fortsätt. Jag följer hennes instruktion byter snart från finger till tunga. Hennes andning tilltar. Jag fortsätter. Hon kvider. Jag forstsätter. Och det är ingen tvekan när hon kommer. Jag tror aldrig jag upplevt något liknande

Nu är det din tur säger hon, trycker ner mig på rygg, låter mig komma in, och rider mig in i exstasen. Det första barnet kommer nio månader senare, och snart har vi tre.

Skriven av: Romantiker

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren