Publicerat
Kategori: Drama noveller

KRETSLOPPSORAKEL

De mest intensivt energikrävande tillblivelserna i förensligandets föreviganden i kretsloppet : orgasmen! födsloskriket! stridsvrålet och dödssucken, utgör de fyra hörnstenarna i existensen villkor.

Utöver dessa tillkommer
jakten ! ätandet och skitandet.

Att ge det inre mening är att ge sig själv en högre ambition, vilken höjer sig över alltet och intet och bli något outsägligt ofattbart och odödligt som med ordet och svärdet genom fantasin besegrar alla hinder.

Sprätta upp himlen och universum och låt allt som finns däri rinna ut, tills det blir tomt,
placera dig sedan själv däri och förklara för dig själv vad en Gud är.

Sten Wiking

Status: Guld författare

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform,varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 83.1 Sten Wiking har 99 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Sten Wiking

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera…

Sten Wiking

På andra plats denna veckan: Inga-Britt IB Gustafsson