Publicerat
Kategori: Drama noveller

KRETSLOPPSORAKEL

De mest intensivt energikrävande tillblivelserna i förensligandets föreviganden i kretsloppet : orgasmen! födsloskriket! stridsvrålet och dödssucken, utgör de fyra hörnstenarna i existensen villkor.

Utöver dessa tillkommer
jakten ! ätandet och skitandet.

Att ge det inre mening är att ge sig själv en högre ambition, vilken höjer sig över alltet och intet och bli något outsägligt ofattbart och odödligt som med ordet och svärdet genom fantasin besegrar alla hinder.

Sprätta upp himlen och universum och låt allt som finns däri rinna ut, tills det blir tomt,
placera dig sedan själv däri och förklara för dig själv vad en Gud är.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg