Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Kvinnan i tunnelbanan

Första gången jag såg henne var när hon klev på vid Fridhemsplan. Jag bokstavligen drunknade i hennes stora mörka fuktiga ögon, de var de underbaraste jag sett. Jag kunde inte släppa henne med blicken men blev tvungen när hon kände mitt stirrande och jag snabbt flyttade blicken till någon reklamskylt ovanför hennes huvud. Kvinnan var 35-40 år, hade långt vågigt kastanjefärjat hår och en härligt lagom kurvig kvinnokropp. Hon rörde sig som om hon flöt fram när hon reste sig och gick av vid Odenplan. Jag var som förtrollad och hann inte smita av innan dörrarna stängdes och tunnelbanan åkte in i de mörka tunnlarna under Stockholm.
Jag hade nästa glömt henne när hon i beiga linnebyxor, vit blus och en kofta nonchalant över axlarna klev på vid Fridhemsplan en vecka senare. Jag blev lika tagen denna gång, hon förhäxade mig. Denna gång satte hon sig en bit bort och jag försökte försiktigt ta mig förbi en kille med en stor ryggsäck så att jag skulle få bättre utsikt men det gick inte. Hon gick av vid Odenplan denna gång också men nu han jag av och följde hennes flytande gång mot rulltrappan. Det var ganska mycket folk så jag kom inte så nära som jag hoppats på och när jag kom ut på Odenplan var hon bort, jag tittade överallt för att få en lite skymt av det underbara håret men utan resultat. Jag började fundera på om jag drömde.
Nästa dag bestämde jag mig för att vänta ut henne, jag satt och väntade på henne på Fridhemsplans tunnelbanestation och efter en kvart kom hon, i en tunn sommarkänning som gick till knäna, högklackade vita sandaletter och samma kofta som i går. Hon skred fram som en gudinna tyckte jag. Jag klev på i samma dörr och kom för första gången nära henne, hennes parfym nästan bedövade mig, varm, blommig men ändå så fräsch. När vi kom fram till Odenplan följde jag henne nära för att inte missa henne igen. Jag måste få se vart hon tog vägen. Väl uppe på Odenplan gick hon snabbt över gatan och in på Åhléns. Jag följde efter och då ringde min mobil. Det var en kollega från jobbet som började prata och jag tappade nästan bort min kvinna. Vid ingången stannade jag och följde henne med blicken när hon gick in. Jag pratade färdigt med kollegan men tog inte ut hörsnäckan till handsfreen utan jag tänkte jag kanske kunde komma närmre henne om jag låtsades prata. Jag såg henne titta på underkläder, hon höll i ett per lövtunna vita stringtrosor som fick blodet att rasa från det översta huvudet till det längre ner. Jag gick sakta fram emot henne samtidigt som jag ”pratade” i min mobil, när jag kom fram till henne vände hon sig plötsligt mot mig och sa ”tror du dessa passar? Oj förlåt pratade du i mobilen”. Jag såg antagligen ut som en fågelholk men jag fann mig nästan när jag snabbt avslutade mitt samtal och tillade frågande på henne, ”förlåt” sa hon igen men jag såg inte att du pratade, tror du dessa kan passa mig?” ”Det gör de säkert men jag föredrar trosor som är svarta, de är mer upphetsande tycker jag”. Jag blev förvånad av mitt snabba naturliga svar, jag stammade inget och jag rodnade inte ens. ”Men det är opraktiskt när man har ljusa kläder, de lyser igenom, vad tycker du om modellen?” Vad var det som hände, här står värdens sexigaste kvinna och frågar mig om trosor på Ahléns? ”Helt ok”.
Jag försökte förtvivlat snabbt hitta en naturlig orsak till att jag gick omkring och tittade på underkläder och snabbt såg jag att det fanns herrstrumpor i montern bakom och jag började genast plocka lite på måfå. I ögonvrån såg jag kvinnan ta två par av de utvalda paren och hon vände sig mot mig. ”Är du fika sugen?” Återigen blev jag helt tagen av denna kvinnas naturliga och överraskande frågor. ”Ja, varför inte” vad det enda jag fick fram och jag tog ett par av de strumpor jag valde mellan och började med blicken leta efter kassan. Kvinnan vände sig om och jag följde efter mot närmaste kassa.
När vi betalt frågade jag ”vet du något bra fik här i närheten?”
”Ja, det ligger ett bra borta på Norrtullsgatan”
Vi gick ganska raskt över Odengatan och kryssade över Odenplan mellan pensionärer, barnvagnar och cyklar utan att bli påkörda. När vi stod vid övergångsstället vid Karlbergsvägen vände hon sig mot mig och sa, ”du kanske tycker jag verkar påflugen som bara plötsligt frågar en okänd karl om han vill fika, och du kanske inte alls vill snacka med mig? Men du kändes så trygg och gav så säkra svar att det känns som vi redan känner varandra”, Jag han inte svara för det blev grönt och vårt kryssande runt barnvagnar och övriga gångtrafikanter gjorde konversation omöjlig. När vi kom över gatan tittade jag frågande på henne ”Ursäkta om jag verkade avvaktande men jag är inte van med att bli tillfrågad av okända kvinnor om trosor, och jag har inte heller för vana att fika med kvinnor jag träffar i affärer”. Hon skrattade ett härligt skratt och då såg jag att hon hade ett par söta skrattgropar. ”Jag är förvånad jag med, vi kanske ska sluta nu medan tid finns?” ”Varför det, jag tycker idén med att fika är bra och jag har inget bokat resten av dagen, det mötet jag skulle å blev inställt och jag orkar inte gå tillbaka till jobbet utan jag tar ut lite komp om det skulle behövas, och du verkar inte vara så farlig så jag vågar ta risken att ficka en stund med dig” Hon skrattade igen, ett härligt skratt som lovade med än vad jag hade hoppats på.
Väl inne på fiket fick vi ett litet bord vid väggen och Eva (som hon heter) visade sig inte bara vara vacker utan mycket trevlig.
Tiden gick och jag började bli hungrig, (på mat också). Jag tog mod till mig och frågade ”skulle jag kunna få äran att bjuda dig på middag?” Hon log ett underbart leende och tackade omedelbart ja. ”Vill du hänga med hem till mig jag är en ganska bra kock enligt mina kompisar?” Jag fick ännu ett härligt leende som tillsammans med ögonen gav löften jag inte vågade drömma om ens. ”Jag måste hem först och fixa till mig, kan vi inte handla så lagar du maten hemma hos mig istället, jag bor bara några kvarter härifrån?” Jag var inte svårövertalad utan vi lämnade fiket. ”Kan inte jag få överaska dig med maten, jag vill handla ensam så kommer jag upp till dig när jag handlat, var bor du?” ”Ja vad spännande, jag bor på Hagagatan 5, 3 tr. alldeles runt hörnet, koden är 2561”
Vi skildes och jag gick till mataffären och började fundera vad jag skulle bjuda på, kött, fisk eller en pastarätt, fisk fick det bli. Om jag inte mindes helt fel låg det ett systembolag ganska nära.
Jag handlade allt och gick mot Eva med mina tunga kassar.
När jag kom upp på plan 3 fanns det 3 dörrar och jag viste inte efternamnet. Det löste sig när Eva öppnade ena dörren, ”jag glömde säga mitt efternamn kom jag på så jag har väntat här vid dörren” sa hon ursäktande.
Jag kom in i en sparsamt men mysigt möblerad hall och hände av mig min kavaj och tog kassarna och gick mot det jag trodde var köket. ”Nu vill jag bli lämnad ensam så jag kan överaska med middagen, jag behöver ungefär en halvtimme på mig” sa jag och stängde dörren. Eva såg lite förvånad ut men sa bara ”då hinner jag fixa till mig under tiden”
Middagen blev perfekt, förrätten bestod av en skagenröra på rostad toast huvudrätten av vitvinbräserad fiskfilé med färskpotatis, sparris och tomatsallad. Till det serverade jag ett nästan kylt vittvin. Till efterrätt hade jag gjort en liten chokladmousse med jodgubbar och vanliljglass som vi drack lite portvin till.
Eva hade kommit in i köket när det var klart klädd i en nästan genomskinlig blus (Bh-banden kunde anas lite) och en kort svart kjol. Hon hade satt upp håret med några spännen, hon var helt fantastisk och jag kände den underbara parfymen i näsan när jag fick en liten kram.
”Vilken överraskning, jag älskar fisk” Vad det hon inledde med och började genast ta fram tallrikar för att duka, det hade jag inte hunnit med under matlagningen.
Efter maten ställde jag mig upp för att duka av då Eva ställde sig upp och gav mig en läng härlig kram och tittade mig djupt i ögonen, och så fick jag en kyss, jag kände hur hennes tunga sakta letade sig in i min mun. Hon smakade lite svagt av portvinet, hon tryckte sin mjuka kropp mot mig och smekte min rygg. ”Vilken planet kommer du ifrån?” frågade hon när vi efter en evighet släppte varandra, ”detta måste vara en dröm. Det kan inte vara möjligt att jag ska snubbla på en sådan man som du.” ”Jag måste säga det samma” sa jag och gav henne en ny lång kyss. Jag kände hur det började spänna i byxorna men när jag såg hennes blick behövde jag inte vara blyg, hon var lika kåt som jag.
”Jag vill ta en dusch, jag blev så varm när jag lagade maten” sa jag och såg lite frågande på henne. ”Visst ska du få det” sa hon och tog mig i handen och vi gick ut ur köket.
Jag kom ut ur duschen med handduken lindad runt midjan, hennes ögon sa att det inte var någon mening att ta på kläderna än, de skulle ändå bara åka av för nu var vi ordentligt kåta båda två.
Jag gick sakta fram mot henne och tog henne i min famn, tyget på blusen kändes som om det var som ett extra skinn och sakta fortsatte jag ner mot baken. Hon tryckte sig hårt mot mig och besvarade kyssarna med en frenesi som jag aldrig varit med om tidigare. Mina händer nådde kanten på kjolen och jag drog sakta upp den och fick då ett par mjuka skinkor i mina händer som jag försiktigt smekte, som om det var gjorda av glas. Jag kände hur hon rös lite och hon särade lite på benen så jag skulle komma åt bättre. Jag släppte henne och sköt henne försiktigt ifrån mig, tittade henne djupt i ögonen samtidigt som jag försiktigt började knäppa upp blusen. Hennes andhämtning ökade och när jag sakta drog av blusen fick jag ena bröstet mot min kind, det var mjukt och varmt. Kjolen åkte av och då såg jag att hon hade ett par tunna svarta spetstrosor på sig, ”det var svart du gillade bäst va´?” sa hon lite retligt och tog mig i handen och ledde mig mot sovrummet. Jag var inte sen att följa och inne i sovrummet började vi kyssas igen. Mina händer började fumla med Bh-bandet men det gick förvånansvärt lätt att få upp och när jag sakta tog av Bh:n blottades de mest fantaskiska bröst jag någonsin har sett, fasta, mjuka och perfekt stora, passade perfekt till övriga kroppen och fick precis plats i min hand. Bröstvårtorna var mörkröda och styva, jag böjde mig ner och sög in en vårta i munnen, det gick inte att ta miste om hennes reaktion för hon började stöna och med de långa naglarna masserade hon mitt huvud och pressade mig hårt mot sig. Plötsligt tryckte hons bort mig och puttade mig försiktigt ner på sängen samtidigt som hon drog av mig handduken. Mitt stånd kom äntligen ut i frihet och jag kände en fast han ta tag om den samtidigt som jag sjönk ner på sängen. Hon smekte mig försiktigt när hon kröp upp i sängen och snart kände jag hennes läppar runt kuken. Hon sög underbart och jag var nästan tvungen att be henne ta det lugnt när hon slutade och vände sig om och jag såg rakt in i de stora rådjursögonen. Det var en blick jag aldrig kommer att glömma, jag ville att den aldrig skulle ta slut. Hon la sig försiktigt bredvid mig och jag smekte hennes underbara kropp och började utforska den med mina läppar. Brösten var visst en favorit, det nästa gick för henne när jag smekte och sög på dem. När jag slutade och mina läppar började sakta kyssande röra sig över hennes mage vred hon på sig som en liten orm. När jag kom ner till troskanten drog jag försiktigt av henne det lilla plagget och fann en nyrakad, varm, mjuk och sjöblöt fitta. Jag kunde nästan inte släppa den med blicken, den var det mest inbjudande jag sett, med de fuktiga fittläpparna som stack ut lite. Jag kysste försiktigt och en ljudlig suck kom från Eva och hon särade allt vad hon kunde på benen så att jag fick full insyn till härligheten. Jag smekte, sög och kysste allt jag kom åt och när jag försiktigt sög in klitoris mellan läpparna exploderade Eva i en orgasm som varade i en evighet, hon bara låg och skakade efteråt. Jag tittade på henne och hon sa ”detta var den underbaraste orgasmen i mitt liv, vad gör du med mig?” Jag log och vände mig mot henne och la mig mellan hennes ben, hon tog vant tag i kuken och styrde in den, hon hade en varm trång härlig fitta och snart fick vi upp ett tempo som passade oss båda. Jag såg hur hon verkligen njöt av vår lek och snart skrek hon ut sin andra orgasm. När hon hämtat sig puttade hon försiktigt av mig och satte sig med ryggen mot mig och vi blev ett på nytt. Synen av hennes små runda skinkor som omslöt min kuk när det sakta åkte in och ut ur hennes underbara fitta var nästan för mycket, jag tog tag om midjan och drog henne bakåt. Jag greppade hennes bröst med ena handen samtidigt som den andra började smeka hennes klitoris. Reaktionen uteblev inte, tredje orgasmen for genom hennes kropp och jag trodde för ens stund att hon skulle knipa av kuken. Jag vände henne sakta ner i sängen och hon ställde sig på alla fyra, håret föll över hennes ansikte och jag var inte sen med att ställa mig bakom henne. Det nästan började blixtra i huvudet när jag trängde in i henne och började knulla. Jag tog tag i hennes höfter och jag hade full kontroll över allt. Sakta ökade jag takten tills jag exploderade i en orgasm jag sent kommer att glömma, Eva bara skrek rakt ut när hon kände mig fylla henne och vi sjönk utmattade ihop i en kram.
När vi efter ett tag började komma tillbaka till verkligheten fick jag en kram och eva viskade ”tack, detta var det underbaraste jag varit med om”. Jag såg henne djupt i ögonen och bara nickade, kyssen efteråt sa allt.
Vi fortsatte vår älskog hela natten, vi somnade helt utmattade i varandras armar tidigt på morgonen, hela rummet fylldes av våra kärleksdofter och när vi vaknade morgonen efter visste jag inte först var jag var men när jag kände de underbara mjuka håret mot mitt bröst mindes jag snabbt och förstod att det inte varit en av mina vanliga drömmar utan Eva var verklighet.
Jag ringde till jobbet och sa att jag skulle bli sen vilket inte var några problem, det var så lugnt på sommaren. Eva kom ut från badrummet utan något på sig, det var en helt fantaskisk syn, hon var ännu vackrare utan kläder och hon visade ingen blyghet utan gick ut i köket och började fixa med kaffebryggaren.
Efter duschen gick jag ut i köket och tog några uppiggande klunkar av kaffet och insåg att jag måste hem och byta kläder innan dagens jobb.
Vi bestämde snabbt att jag skulle komma hem till henne efter jobbet och då skulle maten var klar, nu var det hennes tur att fixa lite.
Dagen masade sig fram och jag kom på att jag fortfarande inte visst hennes efternamn och jag glömde att be om hennes telefonnummer.
Jag skyndade mig hem efter jobbet och packade en liten väska med det mest nödvändiga, underkläder, några rena tröjor, badbyxor, handduk och tandbordet och rakprylar. Jag visste ju inte hur länge jag skulle stanna det var ju helg,

Skriven av: OKänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren