Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Lektionstimmen


Första året på gymnasiet, jag heter Markus men kallas för Mackan, är sexton år gammal. Det är september månad, vi har gått i skolan i en månad ungefär. Det är en ganska lugn klass som jag hamnat i, till skillnad mot den på högstadiet. Där var det stökigt, mycket bråk på rasterna och även på lektionerna. Jag trivs bättre nu, i en lugnare miljö. Min syster, Linda, går i samma klass, vi är tvillingar. Det kan vara både en fördel och en nackdel att ha syrran i samma klass. Fast för mig har det nog bara varit fördelar tror jag, vet inte om något annat, har alltid haft Linda i samma klass.
Linda är populär bland killarna, hon är ganska liten och tunn, ljust kort hår, åtminstone för tillfället är håret kort. Många är killarna som velat vara ihop med henne. Hon har tidigare haft en pojkvän, men har just nu ingen. Jag har flera exempel på killar som velat vara kompisar med mig bara för att kunna komma närmare Linda. Komma hem till oss, och på det sättet bli närmare bekant med Linda. Jag har dock inget intresse av att hjälpa dem med detta.
Själv har jag ganska lätt att få kontakt med tjejer. Min sexuella erfarenhet sträcker sig till tre tjejer. Den första var en kort historia för ett år sedan ungefär. Ingen fantastisk kärleksupplevelse direkt, vi var båda helt oerfarna. De två andra var med mina två kusiner nere i Skåne i somras. Detta var däremot helt underbart.
Denna händelse som jag ska berätta om börjar på rasten innan sista lektionen i veckan.
Vi sitter ett gäng och pratar, väntar på att det ska ringa in för sista gången innan helgen. Det är jag och ett tiotal klasskamrater, däribland min syster. Vädret är strålande för att vara i september. Linda är som vanligt livligt uppvaktad av ett antal killar, alla vill tala med henne. Hon verkar dock inte speciellt intresserad av någon av dem. Vill hellre tala med tjejer eller med mig.
Veckans sista lektion ska vi ha sexualkunskap, vad nu detta kan innebära. Det är magister
Lundgren som ska undervisa oss i detta ämne. Lundgren är i sextioårsåldern, ingen av oss har haft honom som lärare tidigare. Det skulle egentligen vara fröken Lind som skulle hålla i denna lektion men hon har tyvärr blivit sjuk så Lundgren har fått hoppa in som ersättare.
Det ringer in och vi går till klassrummet. Lundgren är redan där när vi kommer. Han presenterar sig för de som inte vet vem han är. Han är matte- och fysiklärare men har fått ställa upp på detta nu när fröken Lind blivit sjuk.
”Jaha, vi ska ha sexualkunskap, jag antar att ni som är 16 eller 17 år redan har en del erfarenheter av detta”, säger Lundgren och tittar runt på klassen han har framför sig.
”Jag tänkte börja med att ställa en del frågor, hoppas att ni svarar ärligt på dessa”, fortsätter han.
”Hur många av er tjejer använder p-piller?”
Drygt hälften av tjejerna räcker upp handen, däribland min syster.
”Finns det någon i klassen som anser sig vara homo- eller bisexuell?”
Två killar och två tjejer räcker upp handen.
”Hur många av er har sexuell erfarenhet? Då menar jag samlag?”
Jag, min syster, samt ett tiotal andra räcker upp handen, vi är arton personer i klassen.
”Bra, då har jag inga fler frågor just nu. Får jag nu be en tjej komma fram, skulle du vilja ställa upp?” Han pekar på Agnes, en söt flicka, med långt, ganska mörkt hår.
Agnes reser på sig och går fram till Lundgren. Hon ler och ser lite generad ut när alla tittar på henne.
”Ja som ni ser så är Agnes ganska liten och tunn. Hon har säkerligen ganska små bröst. Skulle du vilja ta av dig yttertröjan Agnes”, säger Lundgren.
Agnes tar av sig tröjan. Hon har en t-skirt under, någon bh har hon inte, det kan alla se.
”Om du nu tar av dig även t-shirten, så vi får se dina bröst”.
Agnes gör som hon blir tillsagd, hon drar snabbt av sig t-shirten. Nu står hon med bar överkropp. Jag tänker att hennes bröst liknar Lindas, min syster. De är små, står rakt ut. Lindas bröst har jag tagit på några gånger. Jag skulle inte ha något emot att ta även på Agnes.
”Det är små, toppiga bröst Agnes har, de är även ganska hårda”, Lundgren tar på Agnes bröst, han masserar även hennes bröstvårtor lite grann.
”Får jag nu be en annan tjej komma fram, skulle kanske du vilja komma?” Lundgren pekar på Maria.
Maria är en söt tjej även hon, hon är rödhårig. Om det är hennes naturliga färg vet jag inte.
”Jaha Maria, du har större bröst än Agnes, ser jag. Du har säkerligen bh på dig”, säger Lundgren.
Maria nickar till svar.
”Vill du nu visa oss dina bröst”.
Maria tar av sig tröja och bh. Hon har betydligt större bröst än Agnes. Lundgren går fram och tar på hennes bröst, även Marias bröstvårtor masserar han.
”Jag känner att dina bröstvårtor styvnar när jag masserar dem. Jag tror att du är lite kåt Maria, stämmer det?”
Maria nickar och tittar ner i golvet.
”Vi går vidare. Ni har jeans på er båda, vill ni nu ta av er dessa?”
Maria och Agnes tar lydigt av sig sina långbyxor. De har båda två vita ordinära trosor på sig.
Magistern går några steg ifrån dem, går ner bland flickornas skolkamrater.
”Jag kan ana att ingen av er är rakad, vill ni nu ta av er trosorna så att vi får se ert könshår”.
Båda tjejerna gör som de blir ombedda. Nu står de helt nakna inför klassen. Maria är lite större än Agnes, hon har större bröst. Båda har de en trekant med hår mellan benen. Alla kan också konstatera att Marias röda hårfärg är äkta. De har båda två ganska mycket könshår, man kan inte se deras springa.
”Vill ni luta er mot bänken längst fram, eller sätta er upp på denna, dra upp knäna, och sära på era ben? Avsikten är givetvis att vi vill se era fittor”, förklarar magister Lundgren.
Tjejerna gör så, de sätter sig och visar fittorna för klassen.
Lundgren står nu lutad mot väggen, längst bak i klassen. Jag vänder mig om och konstaterar att han har tagit fram sin kuk och står och runkar. Han ler när han märker att jag ser vad han håller på med.
”Jag blir så kåt, kan inte hjälpa att jag är tvungen att runka”.
Lundgren går fram till tjejerna, fortfarande sysselsatt med att runka. Alla tittar på honom eller på tjejerna. Tjejerna tittar på Lundgren och hans stora, styva kuk. Han har nu tagit upp papperskorgen för att lägga satsen i denna, så sker också efter en stund. Lundgren sprutar under högljutt stönande i papperskorgen. Eleverna i bänkarna tar upp en spontan applåd.
Lundgren går fram till flickorna, ställer sig framför dem. Han har kvar kuken hängande utanför byxorna.
”Jag hoppas ni inta har något emot att jag fingerknullar er båda samtidigt?”
”Nejdå, magister Lundgren”, säger båda tjejerna samtidigt.
Lundgren sätter igång med detta, han håller högt tempo. Att båda tjejerna gillar detta råder det inget tvivel om. Båda har med ena handen tillsammans börjat runka Lundgrens kuk. Jag njuter i fulla drag av denna föreställning, det gör alla andra i klassen också. En del har plockat fram sina kukar och sitter och smårunkar. Flera av tjejerna i bänkarna har ena handen innanför byxorna, som de knäppt upp. Lundgren avbryter efter en stund föreställningen. Han pussar de båda tjejerna på kinden, tackar dem, samt ber dem sitta ner på sina platser igen.
”Jaha, lektionen fortsätter”, säger magister Lundgren, och stoppar tillbaka kuken där han tog den.
”Får jag nu be två andra komma upp, kanske en kille och en tjej. Vi har ju ett tvillingpar här har jag förstått. Det vore kul om ni ville ställa upp”, magistern tittar på Linda och därefter på mig. Linda tittar på mig, ler och nickar. Vi reser oss upp och går fram till magistern.
”Vad roligt att ni vill ställa upp, ni är så söta bägge två”, säger Lundgren och tittar på oss båda.
”Kanske vi då skulle börja med att ni tar av er på överkroppen, jag antar att du inte har någon bh på dig, du verkar ju inte ha så stora bröst du heller Linda?”
Linda skakar på huvudet, vi drar tröjorna av oss, fortsätter med t-shirtarna. Nu står vi båda med nakna överkroppar.
”Jag måste få ta på er lite bägge två, ni är så söta. Jag tycker mycket om killar också”, säger magister Lundgren.
Han kommer fram, tar Linda på brösten, kramar dem, masserar bröstvårtorna. Lundgren går över till mig, smeker mitt bröst, min mage, rufsar om i mitt hår. Han ger mig en puss på kinden. Lundgren står nu mitt emellan oss, han håller armarna om oss, ena handen om Lindas bröst. Han sänker ner armarna, håller ena handen på min mage, den andra på Lindas. Han försöker få ner händerna innanför våra byxor, lyckas med detta till slut.
”Jag kan känna att ingen av er är rakad där nere, jag kan även känna att du Markus är kåt, om även du Linda är det vet jag inte, nådde inte dit”, säger Lundgren och ler.
Lundgren lämnar oss, går till andra sidan rummet, där han stod tidigare och runkade. Han ställer sig där igen, tar åter fram sin kuk och börjar runka den lite lätt. Jag tittar på honom hela tiden, han tittar tillbaka på oss.
”Vill ni nu ta av er jeansen”.
Vi gör detta, jag känner att mina kallingar avslöjar min kåthet, för kåt är jag, det är även Linda, det ser jag på henne.
”Då kan ni fortsätta med trosorna respektive kalsongerna”, säger magistern.
Vi gör som han säger. Nu står vi nakna inför magistern och hela klassen. Jag tycker detta är helt underbart, jag njuter. Vi kramar om varandra, Linda och jag. Jag kysser henne i pannan, i detsamma kan jag känna att hon har en hand på min kuk. Den kan inte bli större än den är nu. Jag kupar min hand runt hennes fitta och venusberg. Hon har varit rakad, men har inte rakat sig där nere nu på ett halvår tror jag. Linda är ljushårig, hennes ljusa hår gör att det inte är några problem för eleverna eller magistern att se hennes lilla fitta. Magister Lundgren kommer fram till oss, han har sin stora kuk stående rakt ut. Han vänder sig mot klassen.
”Som ni alla kan se så har Markus en lite mindre kuk än jag, men jag tycker hans kuk är mycket fin, jag tror jag måste runka den lite”, säger magistern.
Han tar tag i min kuk och börjar runka, jag känner att jag inte kan hålla mig längre, ber Linda hålla upp papperskorgen framför min kuk. Jag runkar samtidigt magister Lundgren med långa tag. Det går för mig nästan omedelbart, strax efteråt går det även för Lundgren.
”Nu har det gått för oss båda, nu måste vi hjälpa Linda lite grann”, säger Lundgren.
Linda ler, hon sätter sig på magisterns bord, särar lite lätt på benen. Alla eleverna får nu bra insyn när Linda visar upp sig, hon onanerar lite grann. Jag tittar ner på grabbarna och tjejerna, kan se att alla killar sitter och runkar, alla har tagit fram sin kuk. Alla tjejerna onanerar, bäst att komma till har Agnes och Maria som fortfarande är nakna. Jag börjar massera Lindas små bröst, magistern övertar onanerandet av hennes fitta, han kör in ett finger så långt han kan i Lindas fitta, kör det ut och in, hör att Linda gnyr och kastar huvudet fram och tillbaka, hon njuter, det ser jag på henne. Magistern avbryter efter en stund sina förehavanden, han stoppar in sin kuk, tittar på oss och på eleverna i bänkarna.
”Ja, gott folk, detta var allt för idag, vi måste avbryta. Få se när vi kan fortsätta där vi slutade. Om det blir jag eller fröken Lind som ska hålla i nästa lektion i sexualkunskap, tack ska ni ha allesamman, främst Agnes, Maria, Linda och Markus”.
De som är nakna klär på sig, de andra rättar till klädseln, lektionen och skolveckan är över.


Jag är en femtitalistgubbe som tycker om att läsa och skriva. Försöker få ihop någon novell då och då. Skriver även en blogg/krönika en gång i månaden.
Bronson är medlem sedan 2015 Bronson har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren