Publicerat
Kategori: Novell

Leva på nytt

Allting började och slutade ett ögonblick. Jag skulle aldrig glömma det som hänt mig och vill helst inte att det ska händ någon annan. Därför är jag här. Jag har alltid kämpat för att komma hit och visa att man kan vinna över de sakerna och att man kan leva på nytt om man vill det. Om vi tänker på saker som gör oss starka. Jag står här och berättar om vad som hände. Tårar rinner inte på mina kinder utan det gör mig mer stolt och modig. Utan det skulle jag inte vara här med er och berätta. Men en sak till som jag vill säga till er är att jag fortfarande tycker om apelsiner. TACK! Så fort jag ser och hör hur de reagerar och klappar händerna, då vet jag att livet har gett mig en andra chans. Då vill jag att alla ska få det.

Den där hemska dagen förlorade jag min känsla av trygghet och kärlek. Jag hatade livet på grund av det som hände och ville bara dö och fly till någon annan värld som ger mig de där känslorna. Mina föräldrar slutade lita/tro på mig. Jag hade inte gjort något fel men det kunde de inte förstå. Jag grät och grät under hela de där mörka och stjärnlösa nätterna. Jag kände mig smutsig och tog med mig skam till min familj. Jag var bara sjutton år och jag kunde inte förstå att det var hans fel. Det var hans, inte mitt.

Efter skolan kom jag hemspringande. Idag är det fredag. Min favoritdag, då min mor skulle göra min favoritapelsinkaka. Det var lite blåsigt och kallt ute, men jag gillade det. Det hade alltid varit min dröm att äta apelsintårtan medan jag satte mig ute och lyssnade på min favoritmusik lista på Spotify. Tårtan brukade alltid finnas på köksbordet men där hittade jag ingenting. Ingenting låg där och det var bara tomt. Det fanns inte heller någon doft av apelsiner. Efter en stund kom min mor in i köket och tittade på mig och sa att hon hade glömt att köpa apelsiner och frågade mig om jag kunde göra det. Jag var jättelycklig och hoppade av glädje. Jag sprang till ytterdörren och tog min röda jacka. Affären låg bara några minuter från mitt hus och där jobbade min föräldrars barndomskamrat. Det enda som jag tänkte på var bara att snart skulle jag äta upp den. SNART!

Där började allting. Jag gick in med ett stort leende som jag brukade göra. Men han var inte där, han var i garaget och plockade ut sina nya kommande varor. Jag sprang in och plötsligt hann han ifatt mig och började göra saker som jag inte ville. Han våldtog mig. I skolan hade lärarna alltid pratat om det. Om man inte ville så fick man inte göra det. I den stunden ville jag inte. Jag ropade på hjälpen men ingen kom. Jag slog honom med en hink som fanns där och kunde gå lite grann ifrån honom. Medan jag sprang så fortsatte han att komma närmare och närmare med sina smutsiga händer. Då fick jag ett slag som gjorde mig svag. Då skedde allting. Han hann ifatt mig och gjorde som han ville.

Därefter försökte jag berätta om det som hade hänt till min mor. Men vet ni vad som hände, hon sa att jag ljög för henne. Hon litade inte på mig. Han var deras barndomskamrat och hade ett gott ryckte i staden där jag bodde. Alla älskade honom, men det gjorde jag inte längre. Jag visste vem han var. Trots att jag var lång och hade blont hår och blåa ögon så hade jag aldrig tänkt att jag var hans typ. Han pratade alltid om att han skulle gifta sig med en kvinna som kom från samma land. Vi var inte ens från samma land. Till slut berättade min mamma allting för min pappa och där började det andra kaoset. Jag fick inte längre gå till skolan och gå ut med mina kompisar. Det var som ett fängelse eller hårdare kan man säga.

Jag mådde jättedåligt och åt ingenting på tre dagar. Jag kände mig smutsig och ville bara dö. Tyvärr gjorde jag det tre gånger, jag försökte ta livet av mig. Slutligen tog polisen honom på grund av att han var misstänkt för sexuella trakasserier. Massor med meddelanden skickades till polisen av en okänd person. Det var jag som skickade. Jag ville att han skulle lida och ha ont över det som han hade gjort.

Jag är inte den enda som upplevt det här utan många andra också Många har tagit livet av sig. Men nu vill jag inte att det ska hända igen. Alla ska leva och få den andra chansen i livet som kommer att förändra allt. Precis som jag "en apelsin flicka"


Marwa är medlem sedan 2020 Marwa har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren