Publicerat
Kategori: Novell

Liten novell

Hon kom som en virvel vind på sommaren och tog mitt bultande hjärta med ett fast grepp hennes blonda fagra hår svajade lätt i vinden och hennes blå ögon glittrade likt stjärnorna i det blå.

Sommaren var rena njutningen med denna vackra kvinna vid sin sida satt vi vid stranden och grillade och satte oss vid stranden och såg vågorna sakta knapra in på våra tår som smekte varandra i vattnet henne kyss kändes som en skön sommar vind och hennes hud var len som silke när vi hamnade i vattnets sköna avslappnande värme natten blev en lång skön resa till himmelriket.

Sommaren bar mot sitt slut och hon sa med dämpande röst vi kan inte ses mer tyvärr men vi kan vara vänner orden kom som en dolk stöt i hjärtats vrår och det ljuvliga sinnet man kände tidigare ersattes med en ångerfull själ som försökte gömma sig i sina skrymslen det började vattnas lite i ögonen när hon vände sig om med sina svävande steg och sa hejdå

Jag är en vanlig postare som skriver ibland när andan faller på skriver bara vad som poppar upp i huvudet. Jag gör inte som man ska göra som ni skrev här på novell.nu men å andra sidan är jag inte ute efter att bli författare i den bemärkelsen ? bara när man känner för det men jag har tagit råden till mig som ni skrev. Jag spelar även amatörteater som hobby. Vet inte riktigt vad ni vill man ska skriva är singel för tillfället och låter ödet bestämma om man träffar någon ? har släkt i italien
Anthony Palm är medlem sedan Anthony Palm har 6 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Natasha Korsbäck