Publicerat
Kategori: Romantik noveller

Ljuset i mitt mörka hus? Känner jag verkligen så?!

Jag vill skriva något som hänsvisas till en person för ett eventuellt svår. Lite tråkigt början men detta är mitt första novell stillig skrift.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller hur jag ska beskriva allt men i allt det här finns det något om vilket har jag övertygad mig eller bara bestämt mig att vara sann.

Sanna kärleken, sanna vänskapliga relationer, sanna vänner, sanna ambitioner: " Jag hr älskat allt som var relaterat till något som var sant.

Hur sanna är vår kärlek till den som vi tror oss vi älskar? Eller är det bara en psykotisk känsla av verklig kärleksrelation till en som man tror sig älska till?

Oavsett vad som finns och inte finns är svårt att bekräfta, bevisa och generellt sett att tro på något. Men det enda som jag är säker på är att människor vill vara sitt perfekta jaget där man kan uppleva och upplevas.

Men har endast en kontroversiell fråga till alla som älskar att älska och vara älskad: "Vad ser du i din Andres ögon när du ser i dem djupare och djupare? Gillar du andetags lukt den ger ifrån sig? Och det viktigaste vad ser du i ögon på ditt livskärlek när det blir glad över en viktig livshändelse?

Men min historia börjas här, jag går in i ett rum, det är köket, minns jag; Vi dansar och hon frågar om jag verkligen kommer att älska henne under den evighet som jag lovat till henne och därefter minns jag inte nånting förutom hennes ögon och känslan på min hand av hennes varm midjan.

Inger speciellt jag ser människo bara
AlreadyGoneDown är medlem sedan 2022 AlreadyGoneDown har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren