Publicerat
Kategori: Spänning noveller

Majsbullar

Ralf sitter hemma hos sina föräldrar. Han gapar om Säpo. Helt plötsligt ser han Ragnar flina upp i fönstret på gatan och ringer då på dörren. Han säger att han ska lägga en kabel. Han ställer sig då och pekar på en barnstol och säger hur han lägger in kabeln.
Sedan ska de börja äta och Ralfs far har stekt upp majsbullar åt Ragnar som Ragnar äter med barnbestick. Han börjar sedan prata om sin lilla dotter som brukar byta trosor på sina dockor: "Så tvättar hon trosorna och sedan hänger hon upp dem igen".
När Ragnar har åkt säger Ralfs far: "Vet du vad Ragnar sade idag? Det är som så att Ronny Rolanders fru har ramlat med cykeln och skadat sig. Hon kan bli handikappad för livet!".

Skriven av: Ökänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren