Publicerat
Kategori: Övernaturliga noveller

Mannen klädd i rock.

Jag går en promenad genom kyrkogården. Jag fortsätter förbi kyrkan och följer stigen in till skogen. Jag går och går i cirka en timme innan jag känner hur någon andas mot min nacke. I rent fasa så vänder jag mig om. Men det är ingen där. Jag intalar mig själv om att det bara min fantasi som spelade med mig. Men för att lugna ner mig lite så sätter jag in hörlurarna i öronen och fortsätter vidare. Cirka 30 minuter senare så känner jag exakt samma sak vilket får mig att titta bakåt. Fortfarande ingen bakom mig. Jag skrattar till och säger att jag är dum som går på det igen. Jag fortsätter vidare. Nu är jag snart tillbaka vid kyrkan igen. Jag har snart gått hela rundan. När jag helt plötsligt känner samma sak igen och min lampa slocknar och tänds på mobilen. Jag håller den i handen och tittar i ren panik, chock och förvåning. Vad var det nyss som hände? Sen hör jag hur någon skriker ut mitt namn. Jag tar av mig hörlurarna och kollar bakåt. Ingenting. När jag har cirka 10 minuters kvar så lyfter jag min lampa och ser en man. Normalbyggd, nästan vitt hår och skinande blåa ögon med en svart rock på sig. Mannen i den svarta rocken kollar på mig. Han är stolt över mig och glad över att få se mig. Jag känner mannen, men jag har aldrig träffat honom i hela mitt liv. Han ler och sedan känner jag hur någon ger mig en kram BAKIFRÅN. Jag vänder på huvudet snabbt fram och tillbaka och när jag ska kolla på mannen igen så är han helt borta. Han försvann. Varför? Helt förvirrad.

Jag är en skrivgalen.
Marika är medlem sedan 2016 Marika har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg