Publicerat
Kategori: Novell

Mayas liv

Jag heter Maya och min pojkvän heter Julian vi har varit tillsammans i ett år nu och det är en vecka kvar i skolan till sommarlovet börjar. Och allt är bra mellan oss men det är en sak jag inte har berättat för honom och det är att jag ska flytta till Stockholm och bo där heller sommarlovet och mina 2 bästa vänner heter Tora och Emilia och vi har varit bästa vänner sedan dagis och dem vet att jag ska flytta och dem har lovat att inte berätta det för någon men nu har han fått vetat det och vi har gjort slut och vi får se om vi blir tillsammans när jag kommer tillbaka.

Efter sommarlovet: Idag var det första dagen i 9:an och jag har kommit tillbaka från Stockholm och där träffade jag en kille som heter Even och han har flyttat hit till Göteborg och ska börja i min, Julias och mina bästa vänners klass.

Skriven av: Tintin

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren