Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Leka doktor

Här skall jag berätta en del om mitt liv som lesbisk. Jag visste redan i 12-årsåldern, fast när vi var i den åldern handlade sexet mest om att “leka doktor”.
Vi var ofta ensamma med varandra när våra föräldrar skulle gå på någon fest eller dylikt och de tyckte att min kusin och jag gott kunde vara varandras barnvakter. De skulle bara ha veta vad “barnvakterna” hittade på.
Första gången som vi lekte doktor var det min kusin som förslog att vi skulle leka det.
“Kom Lena” sade hon och lade sig på golvet, drog upp kjolen och tog av sig sina trosor. “Kom och undersök mig här” sade hon och skrevade ordentligt med benen. “Undersök mig här” Upprepade hon och skrevade med benen och pekade på sin, något fjuniga fitta.
Jag visste inte vad jag skulle göra, men jag kände något i min fitta som jag aldrig tidigare känt.
“Få se hur du ser ut?” sa hon “Får jag se på din?” Detta var inte så mycket en fråga som en order, så jag tog av mig kjol och trosor, satte mig gränsle på knä över hennes ansikte så hon kunde se ordentligt hur jag såg ut där nere.
Jag kände hur hon nu , med båda händerna, började fingra på, och mest i, min fitta

Jag är en lesbisk tjej som gärna delar med mig av mina sexuella erfarenheter
Feelgood är medlem sedan 2020 Feelgood har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren