Publicerat
Kategori: Novell

Mjölkproblem

~Mjölkproblem~
Jag hade precis kommit hem från skolan. Mamma bad mig att gå till affären och panta och köpa mjölk till maten eftersom mjölken nästan var slut. Jag tog på mig kängorna och min varma jacka, o gick ut genom dörren till trapphuset sen ner en trappa och ut genom porten. När jag var framme gick jag till pantstationen som låg precis bredvid ingången till själva affären. Det luktade öl o läsk medans jag stod o pantade så jag skyndade mig för den lukten var inte så trevlig tyckte jag. När jag pantat klart tog jag kvittot och gick in i affären. Jag kom fram till mjölken och såg att den röda mjölken som vi alltid brukar ha var slut. Jag skickade iväg ett meddelande till mamma “ den röda mjölken är slut, ska jag fråga om dom har mer? ” hon svarade med “ ja gör de ”. jag gick fram till en kvinna som stod o packa upp yoghurt på hyllan bredvid, jag frågade om dom hade mer av den röda mjölken och hon svarade att dom tyvärr inte hade de. Jag skickade iväg ett till meddelande till mamma och skrev att dom hade slut på den mjölken så hon bad mig att köpa den gröna mjölken istället så jag tog ett paket grön mjölk och gick mot kassan. I kassan betalade jag mjölken och löste ut mitt kvitto jag fick när jag pantade till pengar. När jag kom ut ur affären så hade det redan blivit mörkt på nästan bara en kvart, jag skyndade mig hem med mjölken. När jag var hemma så var maten redan klar o jag gick o satte mig med resten av familjen vid matbordet och tog fram den gröna mjölken.

Skriven av: minna aspling

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren