Publicerat
Kategori: Spänning noveller

Mjuka stenar

Bussen skumpar över vad jag antar är stenar. Mjuka stenar. Skrik fyller tystnaden, mjuka stenar som skriker. Innerst inne vet jag vad det är men illustrerar ändå en mjuk sten på en servett åt min dotter som frågande tittar på mig. Eller gör jag det för mig själv? För att lura min hjärna från verkligheten. Regn tävlar i banor på rutan bakom den fördragna gardinen. Ännu ett skrik, ännu ett ryck från min dotter. Ögonen svider från begravda tårar. Jag får inte bryta ihop nu, inte när vi är så nära. Det går sekunder mellan varje kropp och tillslut övergår sekunder till timmar. Spända muskler väntandes på nästa gupp börjar äntligen slappna av. Frihetskänsla kombineras med den dova skräcken av vad som väntar här näst. Ingen vet. Ingen kommer att få veta. Bussen missar gapet i bron och vi faller. Jag tar ett hårt grepp om min dotter och skriker. Likt kropparna på gatan.

Skriven av: Frida

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren