Publicerat
Kategori: Spänning noveller

Mystiska festivalfredagen

Det var en fredag, inte vilken fredag som helst. Det var fyra stycken vänner som skulle på festival.. så kallade mystiska festivalfredagen. De hette Alex, Julia, Kim och Nathalie, två utav dom är ett par, paret är Alex och Julia. Festen börjar vid midnatt, satt säga kl. 12. Dom förbereder sig, tjejerna sminkar sig, killarna fixar håret och tar på sig parfym. Fortsättning följer.. Klockan är kvart i tolv, femton minuter kvar tills klockan är 12. De börjar dra sig mot festivalen, de märker inget men de blir förföljda..efter några minuter, kanske ungefär 3-4 minuter så märker de honom. Svårt att beskriva men han har ett fast sytt ansikte på sig, gamla skitiga kläder, stor och lång, smal, i handen har han en såg. Jag skulle kalla honom The guy with the chainsaw. Men efter ungefär 6-7 minuter vänder de sig om för att kolla om han fortfarande är kvar och följer efter dom, men han är helt plötsligt borta.. Hur? märkligt va! Festivalen har börjat, det är Iron Maden som spelar i natt. De spelar all möjlig rock, alla hoppar, diggar, lyssnar och har riktigt kul. Nåt är märkligt för han som följde efter dom står på sidan av scenen, de vet inte vad han gör men han stirrar stup i kvart på dom. Först förföljde han dom, försvann och nu står han där och stirrar på dom. De känner sig iakttagna. Det är nåt som fattas, Alex är borta! Så kallade ``The guy with the chainsaw´´ Står inte heller kvar vid sidan av scenen, man kan ju undra.. Del två kommer senare i veckan. :)

Skriven av: Pontus

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren