Publicerat
Kategori: Romantik noveller

När jag blir kär

Hur blir jag när jag blir kär? Jo, det ska jag berätta för dig att jag blir rent ut sagt sjuk i huvet, galen, psykotisk, egoistisk, manisk och smal. Jag slutar äta, jag slutar sova, jag slutar se något problem med någonting över. huvud. taget. Jag ser färger i lysande neon, jag känner vinden i mina celler och jag kan cykla hur långt som helst utan att andas. Jag blir en olidlig, sexmissbrukande psykopat som bara bryr mig om mig själv och en person till. Jag har rätt i allt. Jag har rätt till allt. Jag tillåter allt. Jag är inte rädd för nåt. Jag har bara ett fokus och jag är blind. Mitt blod blir elektriskt. Jag vet inte vart jag slutar och du börjar. Jag vet inte vart jag slutar och resten av världen börjar för jag är den.

Skriven av:

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg