Publicerat
Kategori: Novell

NARRATOLOGISK EXKURSION ( I I.)

Litterata läsare.!
som inte förknippar hjärtats poesi,
med intellektets eller låta sin begåvning bedras av könet, upphöja därmed sina ambitioner till högre dimensioner, vilket endast en mästare ärevördighet är bemäktigad.

När en NARRATOLOGISK EXKURSION utvärderar den nutida poesins livmodertarm och hjärtefrågor, finna den poeternas tarm och könsstön utgjuta sina respektive kiss och bajspoetiska avföringar att mäta sig med varandras utsöndringar och avdunstning vars stank väl tilltalar den villkorad parnassens eliter av den tämjda och förstelnade intelligensian,och som på grisar vis trängas i flock, att gnida sin skit emot varandra, och likt byrackor lukta på varandras odör där bak, ingen väldoftande poesi tilltalar.

Sten Wiking

Status: Silver författare

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 185. Sten Wiking har 415 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Annelis

Gillar att läsa skriva, gillar mest skriva och läsa korta texter Men händer att jag ibland skriver längre texter Har gett ut en häftad bok 'Collected writings for you '

Annelis

På andra plats denna veckan: Anders Berggren