Publicerat
Kategori: Novell

NARRATOLOGISK EXKURSION ( I I.)

Litterata läsare.!
som inte förknippar hjärtats poesi,
med intellektets eller låta sin begåvning bedras av könet, upphöja därmed sina ambitioner till högre dimensioner, vilket endast en mästare ärevördighet är bemäktigad.

När en NARRATOLOGISK EXKURSION utvärderar den nutida poesins livmodertarm och hjärtefrågor, finna den poeternas tarm och könsstön utgjuta sina respektive kiss och bajspoetiska avföringar att mäta sig med varandras utsöndringar och avdunstning vars stank väl tilltalar den villkorad parnassens eliter av den tämjda och förstelnade intelligensian,och som på grisar vis trängas i flock, att gnida sin skit emot varandra, och likt byrackor lukta på varandras odör där bak, ingen väldoftande poesi tilltalar.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 2020 Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren