Publicerat
Kategori: Novell

OHÄMMADE BARN

Meningen med att uppfinna ett nytt ord,
ett revolutionerande ord, är att upprepa det ständigt tills det i sin genererande metamorfos utvecklas till efterföljande nya ord, tills ett helt nytt språk är uppfunnet, vilket vore något för parnassens surmulna gubbar vecka sina pannor inför.

Exemplen på tråkiga författare är åtskilliga, där intet händer utan allt är en återupprepning av tidigare redan av pionjärer tillryggalagt.

Ohämmade barn i ett förvirrande tidevarv, bli obegränsade poeter och ge parnassens förstelnade intellekt något att frukta.

*

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg